Ден на вербалната магия и включване на Божествената енергия

  • 31 май 2023 06:50

  • 9296
  • 0
Ден на вербалната магия и включване на Божествената енергия
© Novini.bg/ Canva
Слушай новината Слушай новината

Луната е в знак Везни до 02:46ч на 1 юни.

Хората са по-миролюбиви, подсъзнателно избягват споровете и конфликтите, но са склонни към нерешителност, изпълват се с колебания и съмнения. Неподходящо време за бизнес. Трябва повече да почивате. Не обсъждайте никого и не изяснявайте отношенията си. Нараства желанието за похапване на тортички, пастички и всякакви вкусотии, така че внимавайте. Противопоказно е употребата на алкохол и изобщо внимавайте с течностите.

Уязвими органи са бъбреците, надбъбречните жлези, далак, пикочен мехур, матката и яйчниците. Не се препоръчва оперативна намеса. Хора с диабет и проблеми с панкреаса трябва да особено внимателни.

След 17:56ч Луната преминава на празен ход до 02:46ч на 1 юни. Нищо ново и важно да не се предприема.

Лунен календар: продължава 12 лунен ден до 16:57ч

Ден на вербалната магия и включване на Божествената енергия. Някога, в дълбините на вековете, на човечеството бил изпратен метод на вербална магия: небесата показали как, съставяйки думи в определен ред и захранвайки ги със собствената силна творческа енергия, може да се контролира съдбата. Познаваме тези магически словесни формули като заговори или шепоти, наричания. Много е важно да вярвате в това, което правите. Скептицизмът тук е неподходящ, така че ако сте скептични, тогава е по-добре да не прилагате такива формули в живота си. В името на празното любопитство или в името на шегата произнасянето им е не само неуместно, но и опасно: може да има обратен ефект. Формулите трябва да се произнасят само с положителни, конструктивни цели: в никакъв случай не трябва да се използват за вреда на никого.

Този ден предразполага към добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си. Обикновено преминава мирно и спокойно. Днес се изисква емоционална подвижност и умение да се постигнат компромиси. Изисква се определена концентрация. Нужно е да се вслушваме в своите усещания, а не да ги анализираме. Благоприятно е за общуване,  за прояви на алтруизъм и милосърдие, да се помага на тези, които се нуждаят от помощ. Отделете време за по-стари роднини, родители, навестете болни приятели.

Ден на спонтанността и непредсказуемостта. Не следвайте предначертаното, защото всичко може да се обърне наопаки. Крайно противопоказно е да се ядосвате и гневите. Не влизайте в спорове и избягвайте да се самосъжалявате и да се оплаквате. Може да останете в това състояние за дълго. Приемете, че всичко, което се случва е за по-добро. Денят носи успех и късмет на всеки, който е способен да благодари на Висшите сили за благодатта, която му е била дарена.

Благоприятно е да се посети църква и да изразите молбите си, които в този ден биват чути свише. Молитвите отправени в този ден, ако са искрени, обезателно се сбъдват. Днес се изисква емоционална подвижност и умение да се постигнат компромиси. Любовта и съчувствието проявени днес, са необходимо условие за изпълнението на вашите желания.

Полезни са заниманията с йога и други източни практики. Идеално време за уединени практики, за обети за мълчание и медитации, както и за молитвени практики. Лош знак в дванадесети лунен ден - счупени съдове, разлята течност. Смята се, че това е знак за страдание, самота.

Следва 13 лунен ден от 16:57ч на 31 май до 18:08ч на 1 юни

Могат да се повторят различни ситуации от живота ви, които вече сте преживели. Вслушвайте се в съветите, които другите ви дават и можете да научите нещо от тях. Този лунен ден дава голям шанс да се работи над грешките и да се поправят.

На 13-ия лунен ден Луната дава енергия за обновление, както на душата, така и на тялото. Моментът е подходящ да се погрижите за здравето и красотата си. През този период е добре да се правят процедури за подмладяване на кожата.

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
9296 0

Свързани новини

Водещи новини