Да се внимава - силно енергиен ден

  • 29 май 2023 06:06

  • 7201
  • 0
Да се внимава - силно енергиен ден
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Луната е в знак Дева и от 12:47ч до 17:52ч преминава на празен ход. Неблагоприятно за важни дела, за започване на нещо ново. 

Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, поради което се препоръчва щадяща диета. Повишава се опасността от хранителни отравяния. Алкохолът в този период действа като киселина и силно уврежда нервната система. Здравето е деликатно.

Дните на Везните са дни на хармония. Най-уязвими в момента са бъбреците, ендокринната система, най-вече подстомашната жлеза. Хора с диабет и проблеми с панкреаса трябва да особено внимателни.

Лунен календар: продължава 10 лунен ден до 14:46ч 

Вселената помага при реализиране на плановете

Негативната енергия започва да се заменя с позитивна. Получавате възможността да използвате енергията на Вселената, която помага да реализирате плановете, за съжаление до началото на започване на празния ход на Луната.

Време на самоанализ, самоусъвършенстване, традиции, спомени. При такива размишления може да се намери нова информация, нов източник на енергия.

В медицинско отношение козметичните процедури е по-добре да се отложат. Не трябва да изстисквате пъпки, да късате бенки, да премахвате брадавици. Болестите започнали в това време са кармични. Ако човек злоупотреби с енергията, това води до нарушение на имунната система и онкологично.

10 лунен ден не е много добър ден за подстригване, може да повлияе негативно на вашето благополучие. Допустимо е оцветяване на косата с естествени багрила, но от синтетичните бои по-добре се откажете. Препоръчва се да разресвате косата си по-често - това ще подобри енергийния обмен.

Следва 11 лунен ден от 14:46ч на 29 май до 15:51ч на 30 май

Символите на лунния ден са короната и лабиринта, олицетворяващи силата и енергията. Лабиринтът има много значения, но всички те имат една същност - символ на движение, път пълен с изпитания.

Един от най-силните енергийни дни. Енергията в това лунно денонощие е не само активна, но и агресивна и трябва да се направлява в съзидателна практическа дейност. С тази енергия трябва да сте много внимателни и предпазливи. Тя трябва да се използва само за съзидателни дейности. 

Често ще срещате противоречивост и нееднозначност. Ден, в който са необходими повече предпазливост и внимание при осъществяването на всякакви дела. Трябва да се внимава да не се  вършат лекомислени неща. Да не се предприемат рискове. 

Благоприятни са масажите на бедрата, кръста и гръбначният стълб, разходките на чист въздух. Те ще способстват насищането на организма с кислород и за по-добър сън. Заболявания започнали в това време протичат тежко и продължително, трудно се поддават на лечение.

Денят е опасен за взаимоотношенията. Не е ясно кое действие до какво може да доведе. Дори някоя невинно казана дума може да предизвика пристъпи на гняв. Реакциите са непредсказуеми. 

Обикновено в този лунен ден енергията има силно взаимодействие с животинския свят, така че ловуването и убиването на животните днес е невъзможно. Да не се убиват дори насекоми. Лош знак са падащи вилици и ножове. 

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
7201 0

Водещи новини