Вселената помага при реализиране на плановете

  • 28 май 2023 05:49

  • 3227
  • 0
Вселената помага при реализиране на плановете
© Pixabay

Луната е в знак Дева до 17:52ч на 29 май

Когато Луната е в знак Дева и най-разхвърляните хора стават по-организирани, проявяват повече здравомислие, практичност и рационализъм. Често може да чувате критики.

Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, поради което се препоръчва щадяща диета. Повишава се опасността от хранителни отравяния. Алкохолът в този период действа като киселина и силно уврежда нервната система. Здравето е деликатно.

Лунен календар: продължава 9 лунен ден до 13:43ч

Трудно време. Време на енергиен обрат. Не се учудвайте, ако имате усещането, че не ви върви. Не правете планове, не започвайте нови дела. Отложете вземането на отговорни решения.

Какво може да се прави? Повече да се почива, за да се възстановяват силите си. Да се посвети времето на вътрешния свят, на хоби или увлеченията си. Старайте се да избягвате мрачни мисли.

Тъй като на 9-ия ден от лунния месец има много голяма вероятност от неочаквани конфликти, силно се препоръчва да прекарате времето в уединение. В противен случай можете да развалите отношенията си с някого.

Следва 10 лунен ден от 13:43ч на 28 май до 14:46ч на 29 май

Негативната енергия започва да се заменя с позитивна. Плановете вече могат да започнат да се привеждат в действие. Получавате възможността да използвате енергията на Вселената, която помага да реализирате плановете.

Това е семеен ден, добре е да прекарате времето със семейството и близките си. Ще бъде много подходящо да си припомните традициите на вашето семейство, вашите предци. Благоприятно за развитие на партньорските отношения, за укрепване на връзките и създаване на контакти.

Време на самоанализ, самоусъвършенстване, традиции, спомени. При такива размишления може да се намери нова информация, нов източник на енергия.

В медицинско отношение козметичните процедури е по-добре да се отложат. Не трябва да изстисквате пъпки, да късате бенки, да премахвате брадавици. Болестите започнали в това време са кармични. Ако човек злоупотреби с енергията, това води до нарушение на имунната система и онкологично.

Подходящо време за зачеване на дете. Поради тази причина, сексът трябва да бъде празничен и ако е възможно - богат на оргазми. Според най-новите научни данни, детето заченато по време на секс без оргазъм,  често боледува и има по-малко късмет в живота и обратно, детето което е заченато по време на оргазмен секс, има добро здраве, по-високи умствени способности и устойчив характер.

10 лунен ден не е много добър ден за подстригване, може да повлияе негативно на вашето благополучие. Допустимо е оцветяване на косата с естествени багрила, но от синтетичните бои по-добре се откажете. Препоръчва се да разресвате косата си по-често - това ще подобри енергийния обмен.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3227 0

Водещи новини