Посветете времето си на вътрешния свят, на хоби или увлеченията си

  • 27 май 2023 05:58

  • 2791
  • 0
Посветете времето си на вътрешния свят, на хоби или увлеченията си
© Pixabay

Луната е в знак Дева от 06:06ч до 17:52ч на 29 май

Когато Луната е в знак Дева и най-разхвърляните хора стават по-организирани. Добро време за решаване на всекидневни проблеми. Трябва да има повече отговорност, ред, дисциплина. Именно сега не трябва да се пренебрегват и най-дребните детайли, защото както се казва и “най-малкото камъче може да преобърне колата”. Необходимо е да бъдете точни като швейцарски часовник. Хората проявяват здравомислие, практичност и рационализъм. Често може да чувате критики.

Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, поради което се препоръчва щадяща диета. Повишава се опасността от хранителни отравяния. Алкохолът в този период действа като киселина и силно уврежда нервната система. Здравето е деликатно.

Лунен календар: 9 лунен ден от 12:40ч на 27 май до 13:43ч на 28 май

Символи на деня са прилеп, Млечния път. Този лунен ден символично е свързан със знак Рак и се счита за първия критичен ден от лунния цикъл. Често съвпада с първата квадратура на Слънцето и Луната (енергиен аспект на една четвърт от кръга). Това е напрегната взаимовръзка, която се характеризира с рязка и активна енергия, която търси изход да излезе и в дадения случай се възприема негативно.

Труден ден. Време на енергиен обрат. Не се учудвайте, ако ви се струва, че не ви върви. Не правете планове, не започвайте нови дела. Отложете вземането на отговорни решения. Постарайте се да не се занимавате с пари - не харчете, нито вземайте, нито давайте пари на заем.

Избягвайте да се срещате с хора, които не ви обичат и ви завиждат. Днес лесно могат да ви урочасат лошите очи, тъй като вътрешната енергия е отслабена. Използвайте познатите ви техники за защита. Може да се проявят вашите слабости, да имате проблеми със здравето или спад на жизнената енергия. Сега вашият организъм е абсолютно незащитен, тъй като се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е готов за сериозно натоварване.

Какво може да се прави? Повече да се почива, за да се възстановяват силите си. Да се посвети времето на вътрешния свят, на хоби или увлеченията си. Добро време за решение на всекидневни проблеми, но да се избягват важни въпроси. Не се концентрирайте върху мрачни мисли.

Най-уязвими са гърдите, коремната област и кръвообръщението. Въздържайте се от енергични физически упражнения, масаж, посещение на сауна. Изчистващата баня ще е само от полза. Всякакви очистителни процедури в този период са добре дошли. Да се избягва преяждането. Добре е да предприемете очистване на помещенията и тялото - физически и ментално.

Тъй като на 9-ия ден от лунния месец има много голяма вероятност от неочаквани конфликти, силно се препоръчва да прекарате деня в пълно уединение. В противен случай можете да развалите отношенията си със семейството и близките приятели.

В девети лунен ден е добре да се въздържате от сексуални отношения. Жените трябва да бъдат много внимателни, тъй като мъжете в този ден са много податливи на агресия и необуздани сексуални желания.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2791 0

Свързани новини

Водещи новини