Един от благословените дни

  • 24 май 2023 05:48

  • 7325
  • 0
Един от благословените дни
© Pixabay

Луната от знак Рак в 17:36ч преминава в Лъв

Луната в знака Рак не е най-доброто време за вземане на решения. Елементът вода превръща свръхчувствителността в емоционална нестабилност. Ярките чувства водят до прекомерна докачливост, безпокойство, съмнение в себе си. Емоционалните импулси стават по-важни от това, което се случва наоколо, което прави поведението неконтролируемо и дори странно. Появява се желание да се скриете в уютно гнездо. Посветете време на чистотата и красотата в дома и можете да се чувствате по-уверени и защитени в нея. Уязвими области са млечните жлези, ребрата, диафрагмата, областта на черен дроб и жлъчка, стомаха и дванайсетопръстникът.

Огненият елемент на Лъва дава безстрашие, сила, блясък, решителност. Светът около нас е в разгара си, предлагайки хиляди възможности за развитие на събитията, въвличайки ни във водовъртеж от дела, срещи и забавления. Съществува риск от нервност, безсъние, умора, загуба на самочувствие. Комплимент или похвала са достатъчни, за да може човек да се ободри. Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте.

Луната е на празен ход от 12:13ч до 17:36ч. В тези часове не е препоръчително да се започва нищо ново, важно.

Лунен календар: 6 лунен ден от 09:29ч на 24 май до 10:33ч на 25 май

6 лунен ден е първият от “благословените дни”. В този ден към земята се спуска мощен енергиен поток. Символ на този лунен ден е жеравът, който олицетворява връзката с боговете и възможността да се влезе в по-висшите състояния на съзнанието. Шестият лунен ден не носи нищо ново - нито добро, нито лошо. Това е период на стабилност. Всички ситуации са неутрални, те не засягат цялостната картина на живота.

Ден на интуитивното знание. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци и съвпадения. Всичко, което се случва в шестия лунен ден, е обхванато от аура на спокойствие и равновесие. Времето, когато вдъхновението буквално виси във въздуха, когато непонятното изведнъж се открива на ума. Очаква ви поток от информация и за да може да усвоите с максимална полза, е важно да се премахне и най-малкото притеснение.

Този ден е особено благоприятен за смелите и амбициозни проекти. Мечтайте, дерзайте, старайте се да бъдете по-добри от останалите и късмета ще ви се усмихне! Нещата трябва да стават плавно, без бързане. Нужно е да се подхожда съзнателно към това, което се случва, навреме трябва да се прекрати недоволството и отрицателните емоции. Ден за опрощение, стремеж към любов и благодат.

Денят дава възможност на човек да мисли за всички промени, настъпили през първите дни на лунния месец. Специален ден за адаптиране, за преосмисляне, за оценка на последните събития. Добре е за отпускане, медитация, релаксация, йога. Специално се препоръчва пранаяма. Благоприятно въздействие оказват духовните практики. Добре е да се посвети на самоусъвършенстване.

Сексуалните отношения трябва да бъдат спокойни и нежни. Най-подходящо за днешният ден е класически секс и традиционна поза. Въздържайте се от такива пози, които изискват по-активни действия и сложни позиции. Бъдете мили нежни, ласкави, нека да има  повече целувки и прегръдки.

Подстригването способства подобряване на вашето здраве. Ще откриете нови финансови източници в скоро време или нови способи за доходи.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
7325 0

Водещи новини