Неочаквано могат да се появят нови възможности

  • 12 май 2023 06:05

  • 11328
  • 0
Неочаквано могат да се появят нови възможности
© Pixabay

Луната е в знак Водолей до 07:40ч на 13 май

Луната във Водолей носи различни изненади. Действията и поведението на другите, както и нашето собствено, могат да бъдат доста неочаквани и необичайни. Практически е безполезно да се разчита на разума. Хората стават по-чувствителни и нервни. Могат да се проявят бунтарски настроения и протести срещу това, което е противно или се счита за несправедливо. Душата се нуждае от нещо по-вълнуващо, ново, интересно, необичайно.

Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Чувствителна е нервната система. Да не се тича, да не се върви продължително, да не се стои дълго време прав. Очите също са уязвими. Да не се сменят лекарствата и метода на лечение.

Лунен календар: 22 лунен ден от 02:44ч на 12 май до 03:16ч на 13 май

Ден за получаване на мъдрост и нови знания. Увеличават се способностите на човек за творческо и духовно обновление, засилва се интуицията. Изведнъж могат да се появят нови възможности. Добър ден за медитация върху сакрални символи, мандали, янтри, карти таро. В главата ви могат да се появят нови оригинални решения и нови идеи. Пред всеки могат да се открият широки перспективи за достигане до щастието и от които е нужно да се възползвате. Препятствията, които застават пред вас не са големи проблеми, а служат само като тренажор. Необходимо е да видите положителната страна на всичко, което се случва с вас.

Не трябва да се предприема нищо ново, никакви действия, от които да очаквате успех или наслада. Не трябва да се рискува, защото това може да повлече след себе си много непредсказуеми и неуправляеми събития. Не бива да се претоварвате физически и емоционално. Избягвайте спорове и конфликти.

Днес не вземайте сериозни решения, съсредоточете се върху по-обикновените въпроси. Сложните неща отложете за друго време. Този ден е много подходящ общуване, защото хората сега не са склонни да се преструват и да лъжат. Те са готови да споделят мислите си и да окажат безкористна помощ. Добре е да проявите своята щедрост и великодушие, да направите подарък на някого, макар и нещо дребно.

Бъдете щедри по отношение на децата. Милостта и щедростта проявени през 22 лунен ден ще ви донесат много повече, отколкото сте дали. Затова не бъдете скъперници - направете благородно дело. Бъдете сигурни, че Вселената вижда всичко и взема всичко предвид. Но има едно важно условие - всяко добро дело трябва да идва директно от сърцето. Ако желанието за помощ е неискрено, ако очаквате изгода, не разчитайте на подкрепата на Висшите сили.

Днес е необходимо да се диша много чист въздух. Ако не можете да сте навън, по-често проветрявайте помещенията. Пазете си нервите и здравето. Заболявания появили се днес са доста опасни. Сега употребата на сладко е желателна и се приветства.

Добър знак е да намерите дребни монети с герба нагоре. Благоприятен ден за всякакви покупки.

Може след подстрижката в този ден да придобиете нещо ново, но също така може да се сдобиете с няколко излишни килограма. В този ден може само подравняването на косата или да оправите линията на бретона.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
11328 0

Водещи новини