Всяка неправилно казана дума днес може да причини много нежелани последици в бъдеще

  • 10 май 2023 06:10

  • 6504
  • 0
Всяка неправилно казана дума днес може да причини много нежелани последици в бъдеще
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Луната е в знак Козирог до 05:06ч на 11 май

Луната се намира в дома на Сатурн - бога на времето, търпението, строгостта и изпитанията.  Стихията на земята прави емоционалният фон в този период един от най-стабилните. Хората се държат по-предпазливо, по-спокойно, преобладават конкретността, практичността, рационалността.

Този период е успешен за служителите на държавните структури - началници, чиновници, където се изискват послушание, дисциплина и практически подход. Благоприятно време за политици, производители,  юристи. По-малко благоприятно е за търговците, защото хората сега ще броят всеки лев. Тези дни също са по-неблагоприятни за художници, творци, занаятчии.

Чувствителни части на тялото: кости, гръбначен стълб, стави, особено коленете – могат да се влошат заболявания като ревматизъм, ишиас, тялото става по-чувствително към натрупаните соли. Този период е подходящ за лечение на коремната област, диафрагмата, гръдния кош, лимфната система. На този ден е много опасно да посещавате лечители за наместване на костите и прешлените на гръбначния стълб. Противопоказни са всички операции на зъбите, ставите и жлъчката. 

Лунен календар: 20 лунен ден от 01:14ч на 10 май до 02:04ч на 11 май

Ден за алхимия на духа, за постигане на висша мъдрост, за вътрешно творческо преображение. Подходящо време за размисъл, в което можете да вземате важни решения. В 20-ия лунен ден трябва да погледнете на живота си от високо. Ще започнете да осъзнавате, кога сте постъпили неправилно и какви стъпки наистина са ви донесли огромни ползи. Вашата основна задача е да разберете, че всички събития в живота се случват с някаква цел. Също така всичко наоколо е тясно свързано с невидими нишки.

Всички разногласия в този ден водят до сериозни конфликти. В тази връзка опитайте се да не се карате със своите близки. Следете за своите мисли, думи и постъпки. Поради взаимовръзките в света, всичко се случва като в една верижна реакция. Всяка неправилно казана дума в 20 лунен ден може да причини много нежелани последици в бъдеще. Добре е да се правят признания – това може да бъде признание в любов или признание за вина. Няма значение. Главното е да сте искрени. 

Вдъхновявате се взаимно: знаците, че ще бъдете заедно, без значение какво се случва

Всички ваши действия трябва да са внимателно обмислени. По-добре е да работите бавно, но качествено, като проверявате всяка предприета стъпка. Направете това, което обстоятелствата изискват. Успех ще имат тези, които работят колективно, задружно. Самостоятелната работа ще изчерпи бързо енергийните ви резерви. 

Добър период за възстановяване на семейната хармония. Всички разговори и изясняване на отношения, които сте отлагали досега, могат да се осъществят. Избягвайте обаче сцените на ревност и неразбирателство в личните ви отношения. Хората, които са най-близко до вас, отразяват вашата собствена личност, така, че не бързайте да ги съдите и обвинявате. 

Днес могат да се случат интересни събития, да изпитате нови емоции и усещания. Ако срещнете нов познат, общуването ви може да се превърне в нещо повече. Освен това е възможно този човек после да стане най-добрият ви приятел.

Любовните и интимни отношения трябва да бъдат спокойни. Важното е на двамата партньори да им е приятно и да се чувстват комфортно един с друг. 

Водата притежава в този момент целeбни свойства. Полезни са хладни обливания, контрастен душ.

Подстрижката стимулира оптимизма. Ако не ви е време за фризьор, подрежете бретона си или  милиметър от някой кичур.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
6504 0

Свързани новини

Водещи новини