10 май - Луната и Слънцето образуват тригон в земните знаци

  • 09 май 2023 16:09

  • 6858
  • 0
10 май - Луната и Слънцето образуват тригон в земните знаци
©
Слушай новината Слушай новината

По-голямата част на деня ще бъде обхваната от благотворното влияние на тригонът между двете светила. Това е много благоприятен транзит, тъй като ни отпуска емоционално, психически и физически. Много от нас ще се чувстват по-уверени и по-щастливи в кожата си. Създава емоционален и психически баланс, вътрешната хармония нараства и отношенията и взаимното разбирателство с другите се подобряват. 

Нашите физически тела са по-настроени към сигналите, които нашето съзнание изпраща, което ни позволява да проявим волята и личността си по-лесно от обикновено. Разногласията, които обикновено възникват между нашето съзнание и нашето подсъзнание, между разум и емоции, ще намалеят.

Действието на този аспект ще благоприятства както отношенията, така и работата, както ще влияе и върху общото настроение. Хората ще се чувстват по-оживени и в приповдигнато настроение. По отношение на здравето също действа благоприятно.

Тригонът между Слънцето и Луната създава усещане за спокойствие, което означава, че това е идеалното време за сътрудничество и създаване на нови приятели. Днес интуиция и съзнание работят заедно, което е добре за отговорните дела. Слънчевата енергия прави истинските цели в живота по-ясни и дава ресурси за постигането им.

Слънце съвпад Уран - очаквайте неочакваното

Животът ще бъде по-весел и емоциите ще бъдат много искрени, което предполага за разбирателство с всички. Подходящо време е да поискате услуги и да проявите интерес към нови неща, защото много хора сега ще се радват повече на живота си. 

Аспектът Слънце-Луна прави хората по-разбиращи, по-лесно преговарящи и способни да спечелят любовта на другите. Успехът обаче до голяма степен зависи от това как можете да се възползвате от възможностите, които предстоят.

Хармонията на Луната и Слънцето подобрява отношенията с противоположния пол. Благоприятно е за нови контакти. Носи нови възможности, идващи отвън. Който иска да завладее сърцето на определен човек, трябва да действа в тази посока, докато Луната е в тригон на Слънцето.  

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
6858 0

Водещи новини