Слънце съвпад Уран - очаквайте неочакваното

  • 09 май 2023 15:11

  • 5355
  • 0
Слънце съвпад Уран - очаквайте неочакваното
©

На 9 май в 22:57ч Слънцето и Уран ще се срещнат в съвпад на 18° 56' в знак Телец. Този аспект ще ни тласне да излезем от утъпкания път и да искаме да направим промени, тъй като желанието ни да разширим границите си, каквито и да са те, ще бъде силно. Този транзит се характеризира със силно желание за лична свобода и независимост. Възможно е някои от нас да изпитват силна нужда от свобода и да правят избори, които ги освобождават от определени ограничения. Ефектът от него продължава няколко дни.

Освобождават се огромни вътрешни сили и резерви по време на тези високочестотни енергии. Зараждат се прогресивни идеи и вдъхновение.

Необходимо е всеки да пробуди собствената си сила, да овладее способността си да поеме отговорност за своя живот и да направлява собственото си съществуване. Има вероятност този аспект да ни причини нервно напрежение, безпокойство и безсъние, тъй като ще почувстваме, че въпреки че искаме някаква промяна в живота си, дълбоко в себе си не сме сигурни как можем да я осъществим или управляваме. Да не се претоварват мозъка и сърцето в никакъв случай.

Често се случват по това време неочаквани социални и романтични срещи. Приятелства могат да се създадат с необичайни хора. Ненадейни срещи и запознанства, но връзките ще бъдат краткотрайни ….. в повечето случаи. Освен това можем да преживеем вълнуващи преживявания, които ще ни изненадат положително и ще направят ежедневието ни приятно.

Най-голямо влияние ще окаже този аспект върху представителите на знаците на неподвижния кръст - Телец , Лъв, Скорпион и Водолей: родените от 1 до 10 май на тези знаци, както и тези с Асцендент, МС или личен планети (Луна, Меркурий, Венера и Марс) във втора декада на тези знаци.

Винаги, когато Уран излезе на сцената, има изненади, сътресения, скокове в съзнанието, внезапни пробуждания за реалността. Това ни дава напълно нов поглед върху нещата и получаваме друго ниво на разбиране. Ако сте мислили, че нещо изглежда неразрешимо, сега може да ви се появи решението, за което дори не сте мислили или нужните хора и възможности, които биха ви помогнали.

Светлината, която носи взаимовръзката на Слънцето с планетата Уран, не е за всеки, а само за тези, които имат будност и отвореност към нови неща. Тази връзка носи ново ниво на съзнание.


 


 

 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
5355 0

Свързани новини

Водещи новини