Ден, в който се вихрят тъмните сили

  • 09 май 2023 06:58

  • 7616
  • 0
Ден, в който се вихрят тъмните сили
© Novini.bg/ Canva

Луната е в знак Козирог от 02:34ч до 05:06ч на 11 май

Лунното влияние подтиква към повече практичност, организираност, отговорност. През това време хората са праволинейни, но им липсва чувство за такт и всякаква дипломация. Добре е всяко нещо да поставяте на мястото му, да избягвате безпорядъка. Смело решавайте трудни задачи. Емоциите сега са подтиснати. Това е най-неудачното време за признание в любов.  

Общуването с по-старото поколение, когато Луната се намира в Козирог, далеч не е най-идеалното. Младите семейства да се държат по-надалеч от своите родители. Тъщите и свекървите ще са настроени по-критично срещу снахите и зетьовете. Ако общуването е неизбежно, то спазвайте един съвет: ”Бъдете по-дебелокожи днес!” 

Уязвими са кожата и костите, жлъчен мехур. Сериозни последствия може да има натоварването на костите, особено на коленете. Противопоказни са всички операции на зъбите, ставите и жлъчката. 

Лунен календар: 19 лунен ден от 00:11ч на 9 май до 01:14ч на 10 май

Този лунен ден носи негативна енергия. Отнасяйте се много предпазливо към новите идеи и тенденции, за които узнавате. По-скоро това са провокации на тъмните сили. В този лунен ден Висшите сили ни „проверяват” за гордост и отмъстителност.

Доверявайте се само на проверени източници, към които обикновено се обръщате или сте напълно уверени в тях. Бъдете внимателни към отправените ви предложения (колкото и съблазнителни да изглеждат сега), не се поддавайте на провокации и чужди внушения. Ден на нашите заблуди и грешки. Пазете се да не изпаднете под чуждо влияние. Сега хората са най-податливи и възприемчиви на всякакви чужди влияния. Лесно биват манипулирани. Хубаво е първо много добре да обмислите нещата и чак тогава да действате. 

Най-удобното време за избавяне от всичко старо и излишно, за разчистване на стари и ненужни вещи. Всяка болест проявена днес, се нуждае от бърза реакция и като правило медикаментозно лечение. Тези болести не са тежки, но са продължителни. Уязвими са апендикса и червата. 

За предпочитане е да не се подстригвате, за да избегнете неприятности със здравето – мигрена, болка в костите и ставите.

Контактите с хората са неблагоприятни и е добре да се сведат до минимум. Избягвайте спорове и изясняване на отношения, тъй като това ще доведе до още по-голямо объркване. Не е подходящо за нови запознанства, които могат да донесат тежки последствия в бъдеще – вероятност за измама и разочарование.

За любовта и връзките 19-ият лунен ден също е неблагоприятен и труден. Ако искате да отидете на среща, изберете друг ден. Срещата може да прерасне в кавга, ако се появи неочаквано чувство на негодувание. Може дори да не осъзнавате, че думите ви силно са повлияли на партньора ви. Ако имате проблем, не се опитвайте сега да го решите, особено чрез емоционални изявления, проявата на емоции може само да влоши ситуацията. Не започвайте да изяснявате отношения. Това, през което преминете в този ден, ще е точен показател на вашите истински отношения един към друг и проверка за здравината на връзката ви. Интимните отношения също е добре да прескочите сега. 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
7616 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини