Древно гадаене с игли

  • 08 май 2023 13:14

  • 1601
  • 0
Древно гадаене с игли
©

Основната трудност и основното изкуство е тълкуването на резултатите от гадаенето, което може да се направи само от човек с богато въображение или от някой, който е посветил много време в живота си на това гадаене. Гадаенето може да се извърши на коледните празници или нова година, но може да го правите и през годината за всеки нов месец или на рождения си ден, което изисква да се снабдите с тринадесет игли. За да извършите ритуала на древното гадаене с игли, трябва да вземете тринадесет тънки игли или щифтове, от които три трябва да бъдат огънати, докато останалите десет трябва да бъдат оставени прави.

Изберете една от иглите за себе си - можете да я маркирате, като боядисате върха с лак или издърпате къса нишка в ухото. По същия начин можете да изберете игли за други хора, ако искате да извършите гадаене и за тях. Вземете всички игли в ръката си и след това ги изсипете от височина 30-40 см от масата върху лист от бяла хартия, в средата му.

Листа хартия, върху който се изсипват иглите, трябва да бъде разделен мислено на пет сектора: централен, горен, долен, десен и ляв. Иглите в горния сектор могат да контролират обстоятелствата, в долния сектор могат само да се подчиняват. Секторът отляво символизира миналия живот, секторът отдясно символизира бъдещето. Централният сектор е зона на стабилност, самочувствие, хармония и липса на промяна в живота.

Намерете своята игла сред иглите. Ако лежи по средата, пресичайки се с други игли, тя ви предсказва интересна, скучна година или месец, с много събития и срещи. Ухото на иглата ви, ако е насочено към горния десен ъгъл - очаквайте добри промени. Ухото на иглата ви, ако сочи към долния десен ъгъл - ще дойде време за промени, които са нежелани за вас, бъдете подготвени за тях.

Ухото на иглата, насочено към горния ляв ъгъл, говори за глобалните промени, които вече са настъпили в живота ви, а в долния ляв ъгъл - промените са възможни само с прилагането на вашите собствени значителни усилия за това. Вашата самотна игла, лежаща на белия лист, без да се пресича с други игли, ви предупреждава за самота, трудности в общуването с други хора и проблеми с отношенията с близки, водещи до конфликти.

Иглата, лежаща в горния сектор, показва, че вие единствено контролирате живота си. Но ако ухото на иглата сочи към долния десен ъгъл, постепенно губите влияние върху собствената си съдба. Посоката на ухото на иглата в левия сектор ви предупреждава за опасност, моли ви да се концентрирате върху собствените си действия и да бъдете изключително внимателни.

Седмичен хороскоп от 8 до 14 май

Вашата игла, лежаща в долния сектор на хартиения лист, показва, че при сегашните обстоятелства можете сами да промените малко - трябва да разчитате на волята на съдбата и да използвате всички ситуации, предлагани от живота, само във ваша полза.

Колкото повече игли са обърнати към иглата ви, толкова по-добре - това означава, че няма да сте сами в неприятни моменти от живота, хората около вас се грижат за вас и няма да причинят вреда. Ушите на другите игли, лежащи върху вашата, говори за голяма сплотеност с приятелите, за тяхното разположение към вас, за готовността им да помагат в трудни времена. Неприятностите се показват от мястото на другите, особено извити игли, които пресичат иглата ви - в живота ви трябва да се случат големи събития, които, за съжаление, могат да бъдат неприятни.

Добре е, ако извитите игли лежат далеч от вашата, но още по-добре е да са насочени в съвсем различни посоки - стрелите на вашите недоброжелатели, тайните им планове срещу вас няма да достигнат целта, плановете им ще се провалят. Върхът на иглата ви, насочен към една от тези игли, ви предупреждава, че сами провокирате повечето интриги на недоброжелателите с думите или действията си и сериозно трябва да помислите за тях, преосмисляйки отношението си към хората и живота.

Кривите игли в непосредствена близост до вас, отдясно или отгоре, директно показват големи проблеми и ще трябва да се притеснявате за вашата безопасност и спокойствие, да се запасите със сила и търпение, за да се справите с проблемите.

За да направите гадаенето с игли още по-точно за цялата година, можете да нарисувате кръг в центъра на листа, да го разделите на 12 сектора и да зададете на всеки от тях името на месеца. По този начин можете да видите всички възможни тенденции в живота си за всеки месец от следващата година, интерпретирайки позицията на иглите в секторите и разглеждайки връзката им с вашата игла.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
1601 0

Водещи новини