Седмичен хороскоп от 8 до 14 май

  • 08 май 2023 12:06

  • 17780
  • 0
Седмичен хороскоп от 8 до 14 май
©

Астро-аспекти

На 9 май Слънце в съвпад Уран
На 12 май R- Меркурий секстил Сатурн
На 13 май R- Меркурий секстил Венера
На 13 май Венера тригон Сатурн

Луната през седмицата се движи през знаците – Стрелец, Козирог, Водолей и Риби

Благоприятни дни за подстригване по лунен ден – 8, 10, 11, 12, 14 май

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 8, 9, 11, 12, 13, 14 май

„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

08.05. 23:29 - 09.05. 02:34
10.05. 02:53 - 11.05. 05:06
13.05. 06:16 - 13.05. 07:40

Овен – Тази седмица ще донесе възходи и падения в отношенията и емоциите, но постепенно ще постигнете емоционален баланс. Тригонът на Венера със Сатурн ще помогне за стабилизиране ситуацията не само емоционално, но и в други области. Ако сте във връзка, ще се създадат възможности за подобряване на отношенията, ако катаклизмите предишните дни са причинили проблеми. Прошката е важен инструмент за себе си и другите в лечебния процес на взаимоотношенията. Време е да насочите светлината там, където е необходима, така че животът ви да може да се придвижи напред в мир и тишина.
Благоприятни дни – 8, 11, 12
Бъдете внимателни – 9, 10

Телец – По всичко личи, че финансовите дела ще продължат да са приоритет за вас и през тази седмица, но сега – без напрежението от предишните дни. Ако е имало въпроси от финансово естество или дори професионални задължения, които не са могли да бъдат уредени миналата седмица, сега ще има възможности да ги уредите в рамките на тези дни. Изяснете мислите, чувствата и вярванията си и действайте по съответния начин. Пригответе се, идват нови времена, които ще бъдат изпълнени с прекрасни преживявания, съобразени с вас и вашите мечти.
Благоприятни дни – 9, 10, 13, 14
Бъдете внимателни – 11, 12

Близнаци – В работата ще цари климат, в който няма да има напрежението от предишните дни, което ще действа много положително както на настроението ви, така и на задълженията, които трябва да изпълнявате. Някои взаимоотношения с хората на работното място ще засилят тази добра атмосфера и най-вероятно ще доведе до нови колегиални съюзи. Тези дни изглежда, че сте в постоянна дилема, борейки се между два или повече избора, без да знаете кой да изберете. Знайте, че каквото и да изберете, в този момент това ще бъде най-добрият възможен вариант и винаги можете да изберете нов, ако искате.
Благоприятни дни – 11, 12
Бъдете внимателни – 8, 13, 14

Рак – Една сладка седмица ви предстои. Тригонът на Венера, която се намира във вашия знак със Сатурн в Риби, ще действа като стабилизатор за вашите емоции. Тези дни ще ви е по-лесно да изясните чувствата си относно ситуация, която може да ви е поставила пред дилеми. Ако сте във връзка, ще почувствате, че някои неща, които са ви притеснявали преди, са по-ясни и следователно по-лесни за управление, било то емоционално или практически. Контактите с приятели и любими хора ще играят особена роля за настроението ви през тези дни, така че се опитайте да включите някои срещи с тях в графика си.
Благоприятни дни – 13, 14
Бъдете внимателни – 9, 10

Лъв – Тази седмица ще бъде по-лека на вътрешно ниво за вас и с напредването на дните настроението ви ще се подобри. Нужно е да откриете своя баланс, затова не се опитвайте да коригирате нещата, а по-скоро ги оставете да се развиват сами. Не оказвайте натиск върху себе си и хората около вас, приемете, че не всичко е перфектно. Професионалния сектор ви подтиква да приоритизирате въпросите, свързани с него. Някои дискусии или срещи по повод на професионални въпроси изглежда създават добра и стабилна основа, която ще допринесе за тяхното разрешаване.
Благоприятни дни – 8
Бъдете внимателни – 11, 12

Дева – Положителният аспект между Венера и Сатурн ще внесе баланс в чувствата, мислите и начина, по който управлявате проблемите в личния си живот, което съществено ще подобри климата в него. Вниманието ви ще бъде насочено към личните, професионалните и социалните отношения. Сега е възможността да "изгладите" някои разногласия, които може да са се появили. В следващите дни се фокусирайте върху лоялността, внимателно обмислете отношенията си с хората около вас, защото може да имате погрешни мисли за някого. Също така е точното време да забележите кои взаимоотношения държите само за удобство и кои са наистина са полезни за вас.
Благоприятни дни – 9, 10
Бъдете внимателни – 13, 14

Везни – Подкрепящият аспект, който ще формира Венера със Сатурн, ще подпомогне още повече развитието на дела, засягащи не само лични, но и професионални отношения. През тази седмица ви очакват големи възможности, но съществува и риск да не ги забележите. Предизвикателството е да бъдете възможно най-отворени, като гледате навътре, за да постигнете състояние на радост и удовлетворение. Много благоприятен период за вашите емоционални нужди, вашите избори и проблемите, засягащи личния ви живот в по-общ контекст. Ако сте във връзка, тази седмица ще бележи началото на интервал, който ще ви сближи още повече с партньора ви.
Благоприятни дни – 8, 11, 12
Бъдете внимателни – 9, 10

Скорпион – Професионална връзка или партньорство, които може да не са преминали през най-добрият период ще започнат да дават положителни признаци през тази седмица. Ще започнете да придобивате добро настроение и оптимизъм по въпроси, които досега са ви изглеждали сложни и трудни. Най-доброто нещо, което можете да направите тази седмица, е да се вслушате в това, от което наистина се нуждаете (разходка до любимо място, телефонно обаждане на определен човек или дори малко пазаруване, за да ви ободри) и да се опитате да го направите!
Благоприятни дни – 9, 10, 13, 14
Бъдете внимателни – 11, 12

Стрелец – Да, тази седмица ще възстановите емоционалния си баланс, който беше нарушен от предния период. Венера ще формира поддържащ и хармоничен аспект със Сатурн и ще помогне за преодоляване на някои проблеми, които са свързани с областта на междуличностните отношения и е много вероятно да сте имали. Въпросите, свързани с работата, може да са в списъка ви с приоритети и тази седмица, но те няма да създадат стреса и смисъла, които са ви носили предните дни. Не оставяйте нищо на случайността.
Благоприятни дни – 11, 12
Бъдете внимателни – 8, 13, 14

Козирог – Следващите няколко дни са неудачни за сключване на нови договори или по-големи сделки. През тази седмица не подписвайте никакви важни документи и не трябва да вземате никакви решения, които ви обвързват в дългосрочен план. Една професионална или лична връзка изглежда има перспективи за подобрение, стига да видите реалистично проблемите, които са възникнали в нея, и да предприемете действия за разрешаването им. Ако сте необвързани, има вероятност да се запознаете с някого чрез хора от приятелския си кръг.
Благоприятни дни – 13, 14
Бъдете внимателни – 9, 10

Водолей – Астрологичните условия през тази седмица ще ви помогнат да уредите някои от въпросите, които касаят професионалното ви ежедневие, което ще се отрази и на настроението ви. Подкрепящият аспект, който формира Венера със Сатурн, ще създаде добра основа за разрешаване на всеки въпрос, засягащ отношенията ви с другите. Време е да откриете и научите нови неща, защото само тогава ще можете да продължите напред в определени области от живота си. Ще погледнете на нещата от нова перспектива, от различна гледна точка, желанието ви да учите ще събуди любопитството ви за нови неща.
Благоприятни дни – 8
Бъдете внимателни – 11, 12

Риби – Тези дни ще бъдат доста предизвикателни за вас, тъй като ще трябва да научите, че нещата трябва да бъдат пуснати, защото те са контролирани от сила извън вас. Не можете да контролирате нищо и е време да научите, че животът, подобно на природата, има цикли на проявление и растеж. Присъствието на Венера в знака Рак и тригонът със Сатурн, който е във вашия знак, ще донесе много приятни и творчески моменти в ежедневието ви, контакти с любимите хора и положително развитие в любовните въпроси.
Благоприятни дни – 9, 10
Бъдете внимателни – 13, 14

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
17780 0

Свързани новини

Водещи новини