Събитията и хората във външния свят отразяват вътрешната ни същност

  • 08 май 2023 06:02

  • 4096
  • 0
Събитията и хората във външния свят отразяват вътрешната ни същност
© Pixabay

Луната е в знак Стрелец до 02:34ч на 9 май

Стрелецът е знак за оптимизъм, по-високи знания, цели, пътувания, откровения и философия. Докато Луната се движи през Стрелец, е по-вероятно да мислим за възможности, които насърчават растежа и да се чувстваме по-енергични. Сега, когато Луната е в този знак, ние сме свободни да изследваме умовете си и да видим как можем да станем нещо повече, отколкото сме.

В тези дни настройката е преобладаващо оптимистична и идеалистична. Социалния и обществения живот се активизира. Хората сега са по-щедри, великодушни, решителни. Лесно се усвоява всяка информация. Добре е не само да се усвояват нови знания, но и да се предава опита на другите. Има склонност да се търси справедливост. Ограниченията се понасят трудно. Уязвима е кръвоносната система, черният дроб, а също сухожилията, ставните връзки, тазобедрените стави, седалищният нерв.

Лунен календар: продължава 18 лунен ден до 00:11ч на 9 май

Ден на "мъртвата" вода. Принципът на "мъртвата" вода е да се обърне времевия поток от бъдещето към миналото, от последствията към причините.

Символ на този лунен ден е огледалото. Символичен герой е Алиса от огледалния свят. Отношението на хората и събитията на деня отразяват нашата вътрешна същност, показват грешките, над които трябва да работим.

Венера в Рак – нежна и любяща енергия

Може да се появи апатия, емоционална или физическа слабост. Бъдете предпазливи и благоразумни. Денят не подхожда за общуване. Бъдете внимателни и наясно с хората, с които общувате - те са вашето огледало. Изясняването на отношенията още повече могат да се заплетат. Подходящо е за кратко пътуване и смяна на обстановката.

Активните дела се допускат, но не са препоръчителни. Новите дела са неудачни. Неблагоприятен ден за деловите хора и за бизнеса. Решението на финансовите въпроси е добре да се отложи. Може да се занимавате с творческа работа.

Заболяванията възникнали в този лунен ден, често са измамни и опасни. Лекува се не истинската болест, тъй като тя е скрита, замаскирана. Лечението трябва да се провежда внимателно, тъй като процеса може да бъде непредсказуем и е необходимо да се избере подходящото лекарства. Уязвими са бъбреците, бедрата и пикочен мехур, панкреас, ендокринна и пикочна система, кожата. Има тенденция към отравяне на кръвта, шлаките се отстраняват слабо. Особено внимателни с храненето трябва да бъдат диабетици и пациенти с панкреатит.

Секс не се препоръчва. Да се избягва зачатие. Неудачен ден за бракосъчетание.

Енергията на този лунен ден позволява да видите външното пространство на вашата къща, стая или работно пространство като отражение на състоянието на живота ви за днес. Докато вършите домашната си работа е важно да разберете, че когато почиствате външните си пространства, освобождавате вътрешните си пространства. Една от особеностите на този ден е, че почистването на прозорци и стъкла е магически лесно. Грижите за растения по-добре да отложите.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4096 0

Водещи новини