В този ден не се препоръчва да се правят планове, да се започват нови и важни дела

  • 29 април 2023 06:13

  • 6577
  • 0
В този ден не се препоръчва да се правят планове, да се започват нови и важни дела
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Луната е в знак Лъв и се движи на празен ход от 13:54ч до 22:00ч. Не се препоръчва да предприемате нови неща и да започвате нещо важно. 

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се използват солариум и сауна през този период.

В 22:00ч Луната влиза в знак Дева.

Лунен календар: продължава 9 лунен ден до 13:50ч

Не правете планове, не започвайте нови дела. Отложете вземането на отговорни решения. Не се занимавате с пари - не харчете, не вземайте и не давайте пари на заем. Постарайте се да не се срещате с хора, които не ви обичат и ви завиждат. Да се ограничат контактите с други хора и да не се влиза в спорове. Не се концентрирайте върху мрачни мисли. В отношенията лесно могат да се породят конфликти. 

Следва 10 лунен ден от 13:50ч на 29 април до 14:54ч на 30 април

В десети лунен ден бил сътворен Ноевият ковчег. Благоприятно време за любов, творчество и духовно търсене. В житейски условия късметът ще ви придружава. Повечето хора в този лунен ден са приятелски настроени, желаещи да общуват и да споделят опита си.

Енергията на този лунен ден е много силна. С тази енергия трябва да сте много внимателни и предпазливи. Тя трябва да се използва само за съзидателни дейности. Това е много ползотворен ден, който за съжаление съвпада изцяло с празния курс на Луната и нещата няма да се реализират по очаквания начин. 

Символите на лунния ден са короната и лабиринта. Короната е символ на властта, олицетворяваща силата и енергията. Лабиринтът има много значения, но всички те имат една същност - символ на движение, път пълен с изпитания.

Астролог предупреди: Огромни промени очакват човечеството съвсем скоро

В 10 лунен ден става включване към егрегора на семейството. Благоприятно за развитие на партньорските отношения, за укрепване на връзките и контакти. Добре е да отделите време за родители, роднини, бъдете с децата си, със семейството си. Може да организирате семейна вечеря. Само при корените си човек може да намери нов източник на енергия. Трябва да избягвате скандалите и неприятните ситуации, добре е да се заемете сериозно със задълженията си.  Не се препоръчва уединение. 

В медицинско отношение козметичните процедури е по-добре да се отложат. Не трябва да се изстискват пъпки, да се късат бенки, да се премахват брадавици. 

10 лунен ден не е добър ден за подстригване, може да повлияе негативно на вашето благополучие. Може оцветяване на косата с естествени багрила, но от синтетичните бои по-добре се откажете. Препоръчва се да разресвате косата си по-често - това ще подобри енергийния обмен.

Последвайте канала на

Калина Христова
6577 0

Свързани новини

Водещи новини