Седмичен хороскоп от 24 до 30 април

  • 24 април 2023 09:03

  • 12528
  • 0
Седмичен хороскоп от 24 до 30 април
©
Слушай новината Слушай новината

Астро-аспекти

На 24 април R Меркурий секстил Марс

На 25 април Слънце в секстил Сатурн

На 29 април Марс секстил Уран

Луната през седмицата се движи през знаците – Близнаци,  Рак, Лъв, Дева

Благоприятни дни за подстригване по лунен ден – 24, 25, 26, 27 (до 11:43ч), 29 (след 12:46ч), 30 (след 14:54ч) април

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 24, 26, 28, 29, 30 април

„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно. 

24.04. 15:16 - 24.04. 22:00

27.04. 02:42 - 27.04. 09:31

29.04. 13:54 - 29.04. 22:00

Овен : Тази седмица може да почувствате силна нужда от стабилност и сигурност в романтичния си живот. Може да сте по-фокусирани върху практическите въпроси и планиране на бъдещето. Укрепването на основата на вашата връзка може да бъде приоритет за вас в следващите дни. Може да станете жертва на някакво леко заболяване. Тази седмица трябва да се научите да цените както времето, така и парите си. Събитията ще ви принудят да действате импулсивно, ще се появи примамлива възможност да разрешите всички материални проблеми наведнъж. Не се поддавайте на първичните емоции. 

Благоприятни дни – 24, 27, 28, 29

Бъдете внимателни –25, 26

Телец : Поради някои промени в дома ви може да имате различия с близките си. Важно е да сте дипломатични и състрадателни в подхода си и да се стремите към разбиране и компромис. Ще трябва да се избягват всякакъв вид инвестиции през седмицата. Като цяло времето е добро по отношение на парите, но ще трябва да бъдете малко по-внимателни. По отношение на любовния живот това може да е вълнуващо време за тези, които изпитват романтични връзки или искат да укрепят съществуващите.

Благоприятни дни – 25, 26

Бъдете внимателни –27, 28, 29

Близнаци : Може да сте съсредоточени върху изграждането на кариерата си или други лични цели. Тази седмица може да донесе някои предизвикателства. Вие и вашият партньор може да имате различни мнения или противоречиви графици, които могат да предизвикат известно напрежение. Важно е да общувате честно с партньора си и да решавате всички проблеми заедно. Проявете търпение и разбиране един към друг и се опитайте да намерите компромис, който да работи и за двама ви. Бъдете гъвкави и адаптивни в подхода си към любовта и връзките. 

Благоприятни дни – 27, 28, 29

Бъдете внимателни –24, 30

Рак : Тази седмица стойте далеч от приятели или роднини, които се възползват от вас. Здравето ви ще бъде малко влошено тези дни. В началото на периода може да сте много разстроени от коловоза, по който върви любовният ви живот. Има нужда да бъдете практични във взаимоотношенията и ако вземете решение чрез създаване на душевен баланс, със сигурност ще последват по-добри резултати. Съдбата ще ви отвори няколко врати наведнъж и вие ще искате да погледнете зад всяка. Дръжте се разумно. 

Благоприятни дни – 29, 30

Бъдете внимателни –25, 26, 27

Лъв : Благоприятна седмица. Някои от поставените цели ще бъдат постигнати. Отлично време да се съсредоточите върху развитието на нови умения или да предприемете предизвикателни проекти, които могат да помогнат за подобряване на кариерното ви развитие. Когато става въпрос за сърдечните въпроси, вашата харизматична аура ще привлече потенциални партньори към вас, което ви дава достатъчно шансове да влезете в осмислени взаимоотношения. Харчете пари само за нещата, от които се нуждаете.  Опитайте се да подредите разумно приоритетите си.

Благоприятни дни –  24

Бъдете внимателни – 27, 28, 29

Дева : Нестабилно здравословно състояние при някои от вас. Стеснете социалния си кръг. Може би някой от вашите познати неволно ви влияе негативно, стимулирайки безпокойството ви. Обърнете повече внимание на домакинските задължения. Сега можете да промените обичайното състояние на нещата в ежедневието: ще можете да създадете по-добри условия за семейството си. Тези, които вече имат връзка, трябва да укрепят отношенията си, като комуникират открито за желанията си.

Благоприятни дни – 25, 26

Бъдете внимателни – 24, 30

Везни : Извикайте цялата си креативност на помощ, използвайте нестандартното мислене, дадено ви от природата. През този период можете да започнете работа по някакъв интересен и многообещаващ проект, който ще изисква вашата специална визия. Вдъхновението ще бъде ваш постоянен спътник. Може да почувствате желание да търсите нови интереси, хобита или дейности, които ви носят радост и удовлетворение. В личен план това може да е време на саморефлексия и себеоткриване.

Благоприятни дни – 24, 27, 28, 29

Бъдете внимателни –25, 26

Скорпион : Тази седмица ще сте склонни да поемате рискове и да инициирате нови проекти или бизнес начинания. Не забравяйте да се вслушвате в нуждите и ограниченията на тялото си и да се фокусирате върху здравето си. Може да има някои проблеми, които ви причиняват сериозни съмнения. Едно е сигурно: чувствате се претоварени. Дисбаланса в емоциите може да причини стрес и напрежение във вашите взаимоотношения. Може да е необходима някаква саможертва или отказ от нещо, което вече не ви служи.

Благоприятни дни – 25, 26

Бъдете внимателни –27, 28, 29

Стрелец :  Тази седмица може да ви липсва мотивация или насока, така че може да е време да преоцените целите си и да направите план, за да продължите напред. Останете бдителни и подготвени за евентуални трудности, както и останете отворени и възприемчиви към нови преживявания и взаимоотношения. В любовния живот може да се почувствате по-общителни, екстровертни и нетърпеливи, за да изследвате нови романтични възможности. Съществуващите романтични връзки също могат да изпитат прилив на страст и вълнение.

Благоприятни дни – 27, 28, 29

Бъдете внимателни –24, 30

Козирог : Тази седмица може да сте изправени пред трудно решение или да се почувствате заклещени между две възможности. Понякога трябва да правим избори, които са неудобни или трудни, но в крайна сметка са необходими за нашия растеж и благополучие. Може да е време да претеглите плюсовете и минусите и да вземете решение, което е в съответствие с вашите ценности и цели. Трябва да сте предпазливи, когато вземете важни решения, свързани с финансите, тъй като може да се сблъскате с някои неочаквани загуби. Това е отлично време за търсене на нови връзки.

Благоприятни дни – 29, 30

Бъдете внимателни –25, 26, 27

Водолей : Седмицата ще бъде доста динамична, много може да се направи. Бизнес делата обаче постепенно ще останат на заден план, отстъпвайки място на личните. Някои мостове може да бъдат изгорени, но пред вас се задава съвсем нова реалност. Ще почувствате засилено желание за личен растеж и изследване. Това може да доведе до вълнуващи възможности както в личен, така и в професионален план. За тези, които са се чувствали в застой, може най-накрая да намерят вдъхновение да преследват своите страсти.

Благоприятни дни –  24

Бъдете внимателни – 27, 28, 29

Риби : По-добре е да решавате проблемите на етапи и след това да се насладите на почивката си с чиста съвест. Може да се почувствате привлечени към изследването на нови творчески начинания или духовни практики, които ви помагат да достигнете до вътрешната си мъдрост. Нищо не може да ви спре по пътя към успеха. Но понякога ще ви липсва дискретност, важно е да ограничите желанието да вземете прибързано решение и да претеглите всичко правилно. Не забравяйте, че психичното здраве е също толкова важно, колкото и физическото.

Благоприятни дни –  24

Бъдете внимателни – 27, 28, 29

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
12528 0

Свързани новини

Водещи новини