Седмичен хороскоп от 17 до 23 април

  • 17 април 2023 09:20

  • 13731
  • 0
Седмичен хороскоп от 17 до 23 април
© Novini.bg/ Canva
Слушай новината Слушай новината

Астро-аспекти

На 20 април Слънчево затъмнение и новолуние в знак Овен

На 20 април Слънцето преминава в Телец

На 20 април Слънце квадратура с Плутон

На 21 април Меркурий става ретрограден

Луната през седмицата се движи през знаците –Риби, Овен, Телец и Близнаци

Благоприятни дни за подстригване по лунен ден – 19, 21 и 22 април

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 20, 21, 22 и 23 април

„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

17.04. 21:58 - 18.04. 04:10

20.04. 07:14 - 20.04. 07:31

23.04. 06:42 - 22.04. 13:12

Овен – Седмицата може да донесе разкриване на някои тайни или тайни, които могат да донесат разочарование от някои хора от близкото обкръжение. Възможно е да избухнат конфликти на работното място, както и да чуете неприятните клюки зад гърба си. Опитване на разни трикове няма да помогнат този път и при решаването на проблемите ще трябва да разчитате единствено на себе си.  Възможните причини за здравословните неразположения трябва да се потърсят в нарушения на ендокринната система.

Благоприятни дни – 22, 23

Бъдете внимателни – 18, 19

Телец – Ситуациите в професионалната сфера малко ще ви дразнят, а най-висока продуктивност ще имат онези от вас, които работят самостоятелно. Сериозни здравословни неразположения не се очертават, но все пак е добре да се щадите и да пазите силите си. Мнозина ще копнеят да останат в уединение, но почти няма да имате такава възможност. Все някой ще нахлува в личното ви пространство. Всеки натиск, който бъде оказван върху вас ще ви натоварва и изнервя все повече. Почти нищо няма да може да ви вдъхнови през тези дни.

Благоприятни дни – 17

Бъдете внимателни – 20, 21

Близнаци – Вашата седмица ще бъде динамична и активна, а вие достатъчно креативни. Търсете нови стимули в обкръжаващата ви среда. Венера във вашия знак ще ви направи доста привлекателни, но и ще ви научи да цените малките моменти на радост. Нови и необичайни неща ще направят живота на някои представители на знака по-интересен. Във финансово отношение има шанс да се увеличат доходите ви. Романтика няма да липсва, както и нови запознанства, ако не стоите затворени у дома.

Благоприятни дни – 18, 19

Бъдете внимателни – 17, 23

Денят дава „зелена светлина“ в действията

Рак – Началото на седмицата може да донесе със себе си нестабилност в отношенията. Най-добре е в този момент да се преместите в сенките и да не провокирате партньора си. Точно когато си мислите, че започвате да се чувствате комфортно в кожата си, някаква мисъл ви подвежда и ви изпраща право в обятията на параноята. Ще почувствате, че е по-добре да се отдръпнете и да направите всичко, което трябва да направите сами. Ще почувствате щедростта на духа тази седмица и желанието да правите добри дела и да помагате на другите въпреки всичко.

Благоприятни дни – 17, 20, 21

Бъдете внимателни – 18, 19

Лъв – Тази седмица ще ви донесе известно объркване и ограничения. Може да се наложи да защитите територията си, тъй като някои хора около вас проявяват необясними враждебност и агресия. От друга страна Венера в Близнаци дава тласък на социалния ви живот. Съсредоточете се върху защитните си механизми и проследете стъпките си, за да не позволявате повече на несигурността да ви завладее. Можете да се издигнете над цялата разтърсваща негативна енергия, която съпътства голяма част от тази седмица.

Благоприятни дни – 18, 19, 22, 23

Бъдете внимателни – 20, 21

Дева – Ще имате възможност да покажете своите организационни умения на работното място. Влизате в период, в който трябва да можете да извлечете максимума от вашите ресурси и финанси. Време е да се организирате. С по-ясни приоритети ще бъде по-лесно да се състави план. В романтичната сфера обаче някои може да се сблъскат с непостоянството на своите партньори, както и с нежеланието да поемат отговорност или допълнителни задължения. Това, за което трябва да внимавате тази седмица, е, вярвате или не, да се влюбите в неподходящия човек.

Благоприятни дни – 20, 21

Бъдете внимателни – 17, 22, 23

Везни – През първата половина на седмицата ще изпитате прилив на активност, интересът ви към живота ще нарасне, повече контакти и срещи. Финансовата сфера ще позволи да инвестирате в себе си, в своя имидж, както и да се насладите на удоволствието от спа процедури. Считате своето пространство или дома си за свое царство: там се култивират вашето вдъхновение и лично благополучие, така че може също да го направите гостоприемен. Погрижете се за здравето си, направете профилактика.

Благоприятни дни – 22, 23

Бъдете внимателни – 18, 19

Скорпион – В деловата сфера трябва да бъдете внимателни и предпазливи при сключването на всякакви сделки или споразумения. Макар че винаги има какво да научите, няма нужда да сравнявате уменията си с тези на другите. Не е необходимо винаги да сте продуктивни, разпознайте кога имате нужда от почивка. Финансовата страна няма да създава проблеми и дори може да се появят възможности за увеличаване на доходите. Някои представители на знака могат да изпитат сериозно разочарование или умора от романтичната страна на живота си. Податливостта към инфекциозни настинки ще остане висока през цялата седмица.

Благоприятни дни – 17

Бъдете внимателни – 20, 21

Стрелец – Седмицата ви ще бъде богата на срещи, комуникация, както и нови фенове. Професионалната сфера ще изисква активни действия, отговорност и нови идеи, а финансовата сфера ще изисква разумни спестявания и преразглеждане на някои разходни позиции. Здравето няма да създава сериозни проблеми, ще ви позволи да водите активен начин на живот. Семейните представители на знака ще бъдат заети с проблемите на децата, което ще изисква много повече време и усилия от обикновено. Внесете нови стимули в отношенията, на които държите, свържете се с динамични хора, дайте повече свобода на любовния си живот.

Благоприятни дни – 18, 19

Бъдете внимателни – 17, 23

Козирог – Мнозина ще насочат всички усилия в професионалната сфера и резултатите няма да ви накарат да чакате дълго. Могат да изскочат нови предложения за работа и възможности за подобряване на материалната страна на живота. Финансовата страна на живота може да се подобри чрез собствените ви усилия, активност и инициативност. Големият запас от жизненоважна енергия ще ви го позволи. Бъдете автентични и следвайте желанията си, ако това ви помага, изпуснете парата с приятелите си. Романтичната сфера ще зарадва мнозина с нови емоции, чувства и сексуално привличане.

Благоприятни дни – 17, 20, 21

Бъдете внимателни – 18, 19

Водолей – Ще се появят нови перспективи, но дали ще се възползвате от тях зависи от всеки отделен човек. Може да откриете нови переспективи за доходи. В емоционален план могат да се очакват двусмислени ситуации или недоразумения, които могат да бъдат разрешени само заедно с партньора. Венера в Близнаци ще засили желанието да излизате, да се забавлявате, да бъдете по-активни. Ще има достатъчно възможности за намиране на нови добри приятели или познати. Кой знае, може дори да срещнете някой, който особено ще ви вдъхновява през следващите седмици.

Благоприятни дни – 18, 19, 22, 23

Бъдете внимателни – 20, 21

Риби – Седмицата ще донесе на мнозина представители на знака романтични преживявания, които от една страна ще бъдат приятни и вълнуващи, но от друга страна могат да ви отведат в света на илюзиите и фантазиите. В този случай не само професионалната сфера може да пострада поради намаляване на вниманието и практичността, но и финансовата. Предприемане на някои дейности като почистване, физически действия ще могат да ви заземят. Проучете нови възможности и това може да е начин да възстановите баланса си. Венера в Близнаци прави най-големият източник на удоволствие комфортът на дома ви, затова се погрижете за него.

Благоприятни дни – 20, 21

Бъдете внимателни – 17, 22, 23

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
13731 0

Свързани новини

Водещи новини