Енергията на този ден предразполага да се прави добро за другите

  • 01 април 2023 06:02

  • 4271
  • 0
Енергията на този ден предразполага да се прави добро за другите
© Pixabay

Луната е в знак Лъв до 13:58ч на 2 април

Луната в този знак способства приповдигнатото и добро настроение. Хората сега са по-решителни и самоуверени. Висок енергиен потенциал. Не пропускайте да използвате деня под влиянието на Лъва, за да завършите някаква работа или лични дела. Характерен е хъсът за каузата и духът на творчество не само в работата, но и в свободното време. Дните на Лъва са хубави за празнуване и веселие, за флиртуване. Този ден е доминиран и от желанието да се насладите максимално и на суетата или усещането да сте център на внимание – в тази връзка бъдете много внимателни и не прекалявайте с изтъкването в обществото.

Обърнете внимание на сърцето, гърба, диафрагмата, кръвообращението и артериите. Повишените натоварвания за тези части на тялото сега не са подходящи, но тяхното лечение и укрепване е много по-ефективно от преди. Леките упражнения ще помогнат на гърба. Масажирането на цялото тяло, сухо и с кръгови движения, ще стимулира кръвообращението, както и редуването на топла и студена вода по време на душ.

Особено избягвайте прекомерния стрес и тежката физическа работа. Времето е подходящо за здравословни разходки сред природата. Със сигурност трябва да избягваме кафето и алкохола, но и прекалено натоварващите храни, особено мазните и солените. Тъй като Лъвът е много дехидратираща зодия, нека не забравяме да приемаме достатъчно количество течности - особено чиста вода.

От витамините и минералите предпочитайте тези, които имат положителен ефект върху сърцето и кръвообращението - особено магнезий, витамин Е, витамини от група В, особено В6. Може да се увеличи и приема на витамин С, селен и Q10. За регулиране на холестерола и почистване на кръвоносните съдове използвайте ленено масло. Сварете чай от глог за укрепване на сърцето, чай от жълт кантарион за стрес.

Лунен календар: Продължава 11 лунен ден до 15:00ч на 1 април 

Денят има доста силна енергия, така че изисква повече предпазливост във всички действия. Максимално нараства жизненият потенциал. В този ден човек може да си взаимодейства със силите на природата, ако знае как. Също така в този период може да получите просветление и разбиране на целта на живота си. 

Не рискувайте с нови проекти и избягвайте важни въпроси. Ден опасен за взаимоотношенията. Да се избягват спорове и скандали. Не е ясно кое действие до какво ще доведе. Дори невинно казана дума може да предизвика пристъпи на гняв. Реакциите са непредсказуеми. Приемайте ставащото като неизбежна част от съдбата без да се противите.

Следва 12 лунен ден от 15:00ч на 1 април до 16:04ч на 2 април

Ден на вербалната магия и включване на Божествената енергия. Денят носи успех и късмет на всеки, който е способен да благодари на Висшите сили за благодатта, която му е била дарена.

Този ден предразполага към добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си. Нужно е да се вслушваме в своите усещания, а не да ги анализираме. Благоприятно е за общуване,  за прояви на алтруизъм и милосърдие, да се помага на тези, които се нуждаят от помощ. Отделете време за по-стари роднини, родители, навестете болни приятели.

Сексът в дванадесети лунен ден трябва да бъде, колкото може повече духовен. Важни са не толкова техническите умения, които имате, колкото проявите на любов, нежност, доброта и разбиране.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4271 0

Свързани новини

Водещи новини