Стойте далеч от тази зодия, чака ви адска мъка

  • 30 март 2023 09:34

  • 14703
  • 2
Стойте далеч от тази зодия, чака ви адска мъка
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Понякога се случва да обидим някого с думи или с дела. Но как да разберем дали този човек ни е простил? Астрологията показва кои от знаците на зодиака прощават по-лесно и кои таят гняв и кроят хитри планове за отмъщение.

Естествено, всички имаме приятели от най-различни знаци и вече сигурно сте открили някаква закономерност в сърденето или пък много от вас го отдават на спецификите на характера. 

Има обаче една зодия, която се отличава с много отмъстителност. Настъпите ли представителите на този знак, то ще си патите жестоко, защото той не само че не забравя, но и ще гледа да ви върне удара при първа възможност. 

Тези хора сякаш са истински фенове на поговорката: "Зъб за зъб" и са готови да ви накарат да си платите за всичко, заедно с лихвите за стореното.

Скорпионът печели титлата „най-отмъстителният знак на зодиака“, предава "Дарик".

 Ето с какво е заслужил тази „награда“:

Скорпионът не прощава - никога и на никой. Той е бил обиден и това е достатъчно. Освен това представителите на този знак знаят как да се контролират перфектно. Може дори да не подозирате, че Скорпионът е бил "раздразнен".

Скорпионът знае как да планира внимателно. Отмъщението за него е забавление, игра. Не е нужно да изразява негодувание, така че виновникът да се извини. Той е готов да чака с години и да остави нарушителя в приятелския си кръг, докато осъществи коварния си план.

Скорпионът контролира себе си. Дори може да се преструва на ужасен от всички нещастия, паднали върху главата на дадения човек. Същите нещастия, които самият той е инициирал. Готов е да съчувства, но се радва вътрешно, а "жертвата" му няма да заподозре нищо.

Април ще бъде преломен за 2 зодии

Скорпионът обича да разтяга удоволствието. Създаването на любовен триъгълник, даването на невъзможни обещания и декларации в любов е в неговия дух - красиво, болезнено, интересно за гледане.

Скорпионът не познава граници. Тоест всичко може да се използва. Нищо няма да спре Скорпиона. Следователно неговите методи за отмъщение са ужасни.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
14703 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Хикс

2023.03.31 | 10:17

2
Тра-ла-ла. Кой ги измисля подобните глупости? Всяко от споменатите внушения са притежание на всеки индивид. Въпросът е до колко той е успял да ги нарастне.
Маргарита Димитрова

2023.03.30 | 13:29

1
Не е вярно-аз съм скорпион но.......много са ми правили-изобщо не отмъщавам има кой да наказва и отмъщава така както трябва....Имам великото търпение да чакам и дори да се моля за добруване на тези хора ,а наказанието си го получават от там където трябва....БОГ

Добави коментар

Водещи новини