По-добре да не се ангажирате с действия, които изискват много усилия

  • 28 март 2023 07:06

  • 3484
  • 0
По-добре да не се ангажирате с действия, които изискват много усилия
© Novini.bg/ Canva

Луната е в знак Близнаци до 13:23ч на 28 март

Хората са прекалено податливи, неспособни да мислят задълбочено и да вземат сериозни решения, твърде емоционални и импулсивни, склонни към лекомислени и повърхностни постъпки и неочакваните решения. Много е важен самоконтрола. Уязвими са плещите, ръцете, раменете, пръстите на ръцете, нервната система дробовете. 

Опасно е да се лъже в този ден

Луната е на празен ход от 04:40ч до 13:23ч. 

Не предприемайте нищо важно и съществено. Не започвайте нищо ново, не посещавайте държавната администрация за уреждане на въпроси, не вземайте важни решения, не водете делови преговори. Всичко ще бъде напразно и ще изхабите много нерви, ще срещнете много трудности, а краят ще е неясен.

Луната влиза в знак Рак в 13:23ч до 01:32ч на 31 март

Луната ни потапя във вътрешния ни свят, прави ни чувствителни и лесно раними. Нашите преживявания стават по-важни от случващото се във външния свят. Хората сега с по-голяма загриженост и взаимна отдаденост. Характерни са проявата на капризи, неустойчиво настроение и изразяване на претенции. Повишава се чувствителността, емоционалността. Нежелателно е да се отправят критики и забележки. Уязвими са стомаха и млечните жлези, дванайсетопръстникът. 

Лунен календар: Продължава 7 лунен ден до 11:04ч на 28 март

Следва 8 лунен ден от 11:04ч на 28 март до 11:56ч на 29 март

Енергията на Луната днес е такава, че е по-добре да не се ангажирате с действия, които изискват много усилия. Енергията на деня трябва да бъде насочена към вътрешна трансформация, пречистване. На 8-ия лунен ден започва нова фаза на лунния месец. Това е доста труден ден, когато се извършва дълбока трансформация във всички живи същества. Позволете си да преминете на ново ниво и да изхвърлите всичко ненужно.

Денят е доста труден и е подходящ за вътрешна работа над себе си. Външно можете да останете пасивни. Старайте се да не изразходвате енергията си, не трябва да се претоварвате физически, психически, емоционално. Вслушайте се в гласа на своята интуиция. В този ден е важно бързо да умеете да решавате проблемите. Не им оставяйте време за развитие, вместо това предприемете нови и нестандартни решения. 

Всички малки спорове трябва да успеете да изгладите, защото от тях може да се роди сериозен конфликт и да се стигне до силна неприязън на един към друг. Настроението и емоциите излизат бързо извън контрол. Може да се чувствате прекрасно, да се усмихвате и след миг всичко наоколо започва да ви дразни, да ви вбесява. Подобно преминаване от една крайност в друга ясно показва, че вътрешната структура на човека претърпява глобални промени. 

Осмият лунен ден е особено труден за по-фините натури. Ако имате избор, тогава е добре да прекарате 8 лунен ден с най-добрите си приятели, близки роднини или с тези, които имат сходни интереси на вашите. В такива компании едва ли ще срещнете провокативни ситуации. Поддържайте ума си чист, спокоен.

Осмият лунен ден се смята за един от най-добрите за покаяние, духовна концентрация и молитва. Да поискате опрощение от всички, които волно или неволно сте обидили, а също и да простите на тези, които са ви наранили. В този лунен ден това става по-лесно, отколкото в други дни. Не изпускайте тази възможност. Време за обновление, очистване, преход в ново качество. Добре е да се очистите от всичко, което ви тегли назад: душата - от предишни грехове, тялото - от отрови, дома от ненужни и стари вещи. Желателно е да преосмислите своя живот и да пробвате да започнете нещо от начало. Хубаво е да се отиде на църква, да се поговори със свещеник или духовен наставник. Гледайте пламъка на запалена свещ, това ще ви изчисти от натрупаните негативи. Представете си как всички обиди и неволи изгарят в него.

В интимните отношения трябва да сте много внимателни в този лунен ден. Най-добре е да го избегнете и дори да чувствате желание и сили да го осъществите, по-добре е да се въздържате.

Подстригване не се препоръчва.

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3484 0

Водещи новини