Днес всичко се променя, както и нашата вътрешна същност

  • 25 март 2023 05:49

  • 7711
  • 0
Днес всичко се променя, както и нашата вътрешна същност
© Pixabay

Луната е в знак земния знак Телец до 03:43ч на 26 март

Увеличава се силата на волята и търпеливостта. Това е чудесно време за решаване на практически въпроси. Новите начинания са съпроводени с трудности, но започнатите проекти спокойно могат да се завършат. Добре е да се отложат делата, които изискват бързи реакции, бързи решения и съобразителност. На преден план излизат материалните интереси и предпочитания. Лунното влияние подтиква към икономии и спестявания, прави хората по- упорити и напористи, предпочитащи повече да се доверяват на себе си, отколкото да разчитат на чужда подкрепа.

Избягвайте да пиете студени напитки, както и викането. Да се избягва хирургична намеса в областта на гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята, щитовидната жлеза, тъй като сега са много уязвими.

Луната преминава на празен ход от 18:20ч до 03:43ч на 26 март, след което предстои да влезе в знак Близнаци.

Лунен календар: Продължава 4 лунен ден до 08:11ч на 25 март

Следва 5 лунен ден от 08:11ч на 25 март до 09:42ч на 26 март

Този лунен ден се смята за добър и щастлив. Негов символ е Еднорога, който означава чистота и целомъдрие. Всичко, което е свързано с духовното развитие, със самоусъвършенстването се приветства.

Ден, в който ясно може да почувстваме предопределението на съдбата. Добре е да се правят планове за бъдещето, тъй като този е най-важният ден от първата фаза на лунния месец. Всички действия и постъпки трябва да бъдат добре обмислени. Всичко, което идва при вас като други хора, информация, събития – следва да се разглеждат като необходимост за вашето духовно развитие. Няма нищо случайно и нищо ненужно! Днес всичко се променя, както и нашата вътрешна същност. Често се променя настроението, затова се придържайте към „златната среда”.

Седмичен хороскоп от 20 до 26 март

Добре е да сведете контактите до минимум и да прекарате повече време в уединение, в безопасна обстановка. Ако ви се доплаче, направете го. Не сдържайте сълзите си – те ще ви пречистят. Пазете вещите си – това, което загубите, ще е безвъзвратно и няма да се върне повече при вас. Бъдете внимателни при оперирането с парични средства. Хубаво е да сте на път в този ден.

Физическото натоварване укрепва тялото и духа. Благоприятно за хата йога. Не е добре да се разболеете в този ден, организмът е отслабен. Храната се усвоява добре, може да ядете каквото ви харесва.

Сексът днес действа като лечебно средство за тялото и душата. Трансформира натрупаното напрежение и стрес в чиста енергия на радостта и любовта.

Неподходящо време за зачатие. Дете, заченато в това време, ще има тежка съдба и много
врагове.

Подстрижката привлича благополучието, увеличава благосъстоянието, харизмата.

Днес може да купувате всичко, каквото искате – от битова техника до детски играчки.

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
7711 0

Водещи новини