Интуицията е на първо място – тя е вашият гуру, най-добрият съветник

  • 19 март 2023 05:57

  • 5177
  • 0
Интуицията е на първо място – тя е вашият гуру, най-добрият съветник
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Луната е в знак Водолей до 17:13ч на 19 март

Луната във Водолей носи различни изненади. Действията и поведението на другите, както и нашето собствено, могат да бъдат доста неочаквани и необичайни. Практически е безполезно да се разчита на разума. Хората стават по-чувствителни и нервни. Могат да се проявят бунтарски настроения и протести срещу това, което е противно или се счита за несправедливо. Душата се нуждае от нещо по-вълнуващо, ново, интересно, необичайно. 

Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Чувствителна е нервната система. Да не се тича, да не се върви продължително или да се стои дълго време прав. Очите също са уязвими. Да не се сменят лекарствата и метода на лечение.

Луната е на празен ход от 12:34ч до 17:13ч. Да не се предприема нищо важно. 

Луната влиза в знак Риби в 17:13ч, където ще остане до 18:02ч на 21 март.

Лунен календар: 27 лунен ден започва от 05:41ч на 19 март до 06:10ч на 20 март

Интуицията е на първо място – тя е вашият гуру, най-добрият съветник. Опитайте се да имате възможно най-малко контакт с външния свят и повече с вътрешния свят. Днес всички нововъведения и амбициозни планове лесно се осъществяват. По принцип може да се каже, че 27лунен ден е добър за всяка работа. Но той е особено щастлив и успешен за тези, които вършат добри дела. Навсякъде ще получават "зелена светлина". 

Домашни съвети:  Добре е да вършите само малки домакински задължения около къщата. Можете да правите каквото искате, но така, че тази дейност да не изисква големи физически усилия. Днес е важно да завършите каквото започнете преди края на деня - не оставяйте нищо за следващите дни. Става за закупуване на правилните неща за вашия дом. Това могат да бъдат мебели, домакински уреди и електроника, както и декоративни предмети, кухненски уреди и дори храна. (съобразете с празния курс на Луната). На този ден е подходящо да се пълни, а не да се изпразва. Насочете всичките си действия в къщата, а не извън нея. Увеличете материалността на вашето жизнено пространство. Избягвайте безсмислени покупки, от които скоро ще се отървете. Придобитите вещи трябва да са необходими и полезни. Това ще подобри енергията на вашия дом.

Почивка и забавление: Днес можете да си почивате с чиста съвест, вероятно го заслужавате. И можете да си починете така, както искате. Всичко зависи от вас, вашите желания и възможности. Ако наскоро сте работили неуморно, били сте под стрес, умора, тогава вашият вариант за почивка е спокойно прекаран ден. Можете да отидете в парка, по-близо до природата или водоем или дори да останете у дома. Сега е моментът да помислите за себе си. Ако не работите физическа работа, а умствената работа не ви натоварва, тогава активната почивка е това, от което се нуждаете в този момент. Ще бъде чудесно да прекарате деня активно, като колоездене или плуване в басейна.

Спортни съвети: Днес е подходящ момент за спорт и умерена физическа активност. Но когато отидете на тренировка, определено трябва да намалите приложените усилия. Нашето тяло в този момент не работи с пълна сила, така че е по-добре да не претоварвате тялото си, в противен случай това ще има много лош ефект върху общото състояние в бъдеще. И в по-лош вариант може да причини тежки травми, разтягане на мускулите и болки в ставите. Най-подходящо в този ден ще бъде да правите аеробика, да се движите енергично, да правите дихателни техники и стречинг. И разбира се йога, при която никога няма отрицателни резултати. Не забравяйте да обърнете внимание на това, което ядете преди и след тренировка. Трябва да знаете, че не можете да се занимавате с физическа активност на гладно, спортните дейности са противопоказани в този случай.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
5177 0

Свързани новини

Водещи новини