Опасен и конфликтен ден, да се ограничи общуването

  • 18 март 2023 06:07

  • 7909
  • 0
Опасен и конфликтен ден, да се ограничи общуването
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Луната е в знак Водолей до 17:13ч на 19 март

Събота е ден на големи промени и сътресения, така че бъдете отворени за промени в плановете си. Този ден може да ви донесе много стрес и напрежение. Меркурий е в последния градус в Риби и все още под влияние на квадратурата с Марс, което носи предизвикателства в комуникацията и разбирателството, както и в трафика, така че бъдете внимателни. Може да се случи да водите много неприятен разговор с някого, което допълнително да ви разстрои, както и неочаквани новини.

Напрегната връзка на Луната с Уран в по-късните часове на деня след 17:00ч прави променливо настроението, повишава емоционалността, неразумните постъпки могат да бъдат последвани от неприятни последици. Избягвайте да се намирате през това време на обществени места. Възможни проблеми с техниката, добре е да не карате автомобилите си тогава. 

Лунен календар: 26 лунен ден започва от 05:06ч на 18 март до 05:41ч на 19 март

Един от опасните и критични дни, в който хората лесно влизат в конфликти. Контактите в този ден трябва да бъдат ограничени възможно максимално. Добре е да се общува само когато е необходимо или с най-надеждните хора. 

Добре е да се съблюдава златната среда в емоционален план, тъй като за деня е характерна емоционална нестабилност, честа смяна в настроенията, което води до спорове, конфликти и скандали. Особено внимателни да бъдат шофьорите. Възможни аварии, стълкновения по пътищата и други неприятности чакат тези, които не са предпазливи и благоразумни. Отнасяйте се към всичко ставащо с известна доза ирония и каквото и да става, не губете чувството си за хумор. Благоприятно за посещение на църква или храм.

Сега хората са склонни към лекомислено поведение, да прахосват пари на вятъра, да правят ненужни покупки. Да се избягва суматохата в пазаруването. По-добре е да се спестят пари - има опасност да ги пропилеете или загубите. Нараства опасността от кражби и загуби. Трябва да бъдете максимално сериозни и внимателни, да се избягват клюките.

През този ден не си струва да предприемате и да започвате нищо, тъй като всичко ще донесе по-скоро загуби и вреда. Да се избягва физическо натоварване. Не трябва да изразходвате енергията си напразно, затова се препоръчва да се въздържате от активни действия, повече време да почивате и да не хабите силите си. 

Колкото е по-проста храната на деня, толкова по-добре. Може да се проведе гладуване. В двадесет и шести лунен ден е добре да се изключи месото, но ако ви е трудно, можете да консумирате риба, яйца, морски дарове и гъби.

По-добре е да се въздържате от сексуални занимания, тъй като те няма да могат да ви донесат очакваното удовлетворение. В този лунен ден е противопоказен секс за еднополови връзки и за секс с непознати.

Подстригване и подравняване на косата не планирайте. Това може да доведе до сриване на вътрешната енергия и до депресии.

Сънищата днес имат отношение към важни решения във вашия живот. Да видите на сън кошмари – означава прояснение на заплетени ситуации. Образите в съня отразяват тъмната страна на човешката личност, изплуват от подсъзнанието.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
7909 0

Водещи новини