Време за активност и предприемчивост

  • 16 март 2023 06:16

  • 5103
  • 0
Време за активност и предприемчивост
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Луната е в знак Козирог до 16:26ч на 17 март

В четвъртък ни очакват много и различни планетни влияния. Стихията на земята прави емоционалният фон в този период един от най-стабилните. Хората се държат по предпазливо, по-спокойно, по- търпеливо. Стават практични и рационални. Сега лесно се изграждат стратегии. Очаквайте по-приземено отношение към живота и задълженията.

Луната в Козирог ви моли за дисциплина и конкретизация. Ще имате фокус и нужда да се изолирате и да се отдадете на задължения. Слънцето и Меркурий в съвпад с Нептун могат да донесат спад на имунитета, разсейване, но също така и активиране на въображението и креативността.

Уязвими са костите, гръбначен стълб, стави, особено коленете – могат да се влошат заболявания като ревматизъм, ишиас. Всички операции, свързани със зъбите и гръбначния стълб са противопоказни. На този ден е много опасно да посещавате лечители за наместване на костите и прешлените на гръбначния стълб.

Лунен календар: 24 лунен ден започва от 03:26ч на 16 март до 04:21ч на 17 март

Като цяло този лунен ден е благоприятен. Пробуждат се скритите сили у нас и в природата. Не бива да се злоупотребява с тях и да се изразходват резервните възможности на организма. Трябва да се използват само за съзидателни цели.

Време за активност и предприемчивост, начало на важни дела. Важно време, към което трябва да се отнасяме с повече отговорност. Ден, в който събираме плодовете от своя труд.

Вътрешното равновесие е необходимо условие, за да протекат правилно нашите дела. Бъдете благопожелателни към всичко, което се явява плод на вашите дела. Ден за разрушаване на старото и създаване на ново.

Може да се появят интересни мисли, добри идеи, да се вземат важни решения, да се водят преговори.

Всички действия обаче трябва да бъдат внимателно обмислени, тъй като се залага фундамента на бъдещите постижения. Прекрасен ден за творчество, за обучение, за получаване на нови знания.

Мисловният процес се активизира, концентрацията се увеличава.

Ден за укрепване на физическото и духовното здраве. Не е добре да се гладува. Противопоказно е да се употребява тежка и мазна храна, злоупотреба с алкохол. Да се избягва физическа умора. Болестите възникнали днес не са опасни. Ако имате възможност, прекарайте повече време сред природата. Днес тя изцелява и зарежда с енергия.

Характеристиката на деня е такава, че трябва да „изстискате целия сок“ от него!

24-ти лунен ден е прекрасен период за цялото семейство.

Като правило в този ден стихват и най- сериозните противоречия. Необходимо е да се използва даденото време и да се оправят семейните отношения. Ако сте обидили някого, сега е най-добрият момент за извинение, ще го направите с лекота. Добър ден за контакти и завързване на запознанства, съпружески отношения и любовни срещи.   

Добрият и продължителен секс в този ден служи като отлично профилактично средство срещу много заболявания, има лечебна сила сега. За количеството няма ограничения.

Подстрижката днес или дори само подравняване на косата носят само полза. Придобива се допълнителна енергия, която ще е необходима в следващите няколко дни.

Сънищата, които се сънуват сега, дават указание за състоянието на сексуалната енергия. Хубави сънища означават, че всичко е наред в личния живот, а неприятните сънища показват, че има проблеми в тази област.

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
5103 0

Свързани новини

Водещи новини