Мощната лунна енергия създава напрежение и хората днес стават по-раздразнителни

  • 15 март 2023 05:59

  • 8665
  • 0
Мощната лунна енергия създава напрежение и хората днес стават по-раздразнителни
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Луната е в знак Стрелец до 14:07ч - През първата половина на деня Луната все още е в знака на Стрелец, който обича да се състезава и има своя собствена житейска философия, така че когато попаднете в ситуация, в която някой ви се „противопоставя“ или се опитва да ви „надхитри“, лесно можете да влезете в конфликт и спорове. По-добре е да отмените всички процедури, свързани с кръвопреливане за този период.

Уязвима е кръвоносната система, черният дроб, а също сухожилията, ставните връзки, тазобедрените стави. Нежелателно е да се върви на дълги разстояния.

Луната е на празен ход от 10:51ч до 14:07ч. Не назначавайте важни и делови срещи, не вземайте важни решения, избягвайте подписване на договори, обсъждане на нови проекти. Лунният период не позволява да се прецени правилно ситуацията и да се вземе вярното решение. Освен това, днешната квадратура на Марс с Нептун, както и влиянието на лунния ден правят още по-трудно всичко това. 

През втората половина на деня с навлизането на Луната в знака Козирог в 14:07ч, очаквайте по-приземено отношение към живота и задълженията. Уязвими са костите, гръбначен стълб, стави, особено коленете – могат да се влошат заболявания като ревматизъм, ишиас. Всички операции, свързани със зъбите и гръбначния стълб са противопоказни. На този ден е много опасно да посещавате лечители за наместване на костите и прешлените на гръбначния стълб. В този ден Венера е в предпоследния градус на Овен, така че лесно може да има промяна в емоционалните отношения.

Лунен календар: 23 лунен ден започва от 02:20ч на 15 март до 03:26ч на 16 март

В 23-ия лунен ден силата на Луната е огромна, нощното светило излива своите потоци върху нас и хората усещат жизненост, понякога преминаваща в агресивност.Опасността от този период е, че мощната лунна енергия създава напрежение и хората днес стават по-раздразнителни. Символ на деня е крокодилът. 

Още от сутринта си направете ясен списък със задачите на деня, разпределете целия ден по часове: какво трябва да се направи, къде трябва да бъдете навреме. И най-важното - твърдо следвайте този списък, не се отклонявайте от него през деня. Списъкът със задачи ще ви помогне да запазите мислите си чисти, да не бързате и да бъдете балансирани.

Това е кармичен ден. Ден за разрушение на старото, коренни реформи, преобразования и промени. Добре е да се разчистите с дълговете си, да завършвате започнатите дела, да оправяте стари грешки. Противопоказни са всякакви рискове и авантюри. Пазете се от ниски помисли, гневни изблици, не започвайте важни и сериозни дела.

Във всички сфери може да постигнете поставените цели, но може да имате и неприятности. Всичко зависи от правилността на действията ви. Имате реални шансове както да решите своите проблеми, така и да си създадете нови. Необходимо е да иматесамоконтрол. Не се препоръчва да се бъдете на места, където има струпване на много хора. Трудно се контролират емоциите, а в тълпата бързо се зараждат отрицателни емоции. 

Отношенията в семейството може да се окажат твърде напрегнати, тъй като сега е трудно да се съхрани дипломатичност в отношенията. Висок е рискът някой от  семейството да превиши правата си и да се опита да реши проблемите чрез психологически натиск. От интимност сега е желателно да се въздържате. Сексът във всякакъв вид сега е противопоказен. Жените да бъдат много внимателни и да се пазят от насилие. Мъжете могат много лесно да застанат на пътя на съпружеската измяна. 

Неблагоприятно време за покупки

Подстригването е противопоказно. Може да донесе след това неприятности.

Сънищата показват, доколко сте хармонична личност и доколко сте постигнали вътрешно равновесие. Това, което видите насън, показва вашето истинско отношение към себе си.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
8665 0

Свързани новини

Водещи новини