Марс квадратура Нептун

  • 14 март 2023 10:10

  • 1570
  • 0
Марс квадратура Нептун
© Novini.bg/ Canva

Марс във въздушният знак Близнаци тези дни се доближава до квадратура с Нептун в Риби. Точното време на техния аспект е в 01:41ч на 15 март. Този аспект не е никак лесен. Освен това и двете планети имат малко по-широк аспект с Луна в Стрелец в опозиция на Марс, в квадратура на Нептун. Всичко в комбинация ни носи няколко дни на големи енергийни трептения и колебания.

Може да се чувстваме малко объркани, по-мечтателни, извън синхрон с реалността. Сякаш се разхождаме в сънищата или ходим насън през нощта. Губим ли посока или просто се оставяме на някаква висша сила да ни води? Като цяло мъжете ще се чувстват по-зле.

Много е важно да бъдете внимателни в комуникациите през този период, независимо дали ви се струват маловажни - може да се окажат много важни и да се повтарят ситуации отпреди, така че ако сте мислили, че сте решили проблема, може да се окаже всъщност, че не сте. Може да сте невнимателни и да загубите вещи и документи или да ги забравите някъде.

Когато Марс прави квадратура с Нептун, тогава трябва да се пазите от двулични хора. Безразсъдното поведение и несериозното отношение към нещата може да ви доведе до проблеми и незавидни ситуации. Пазете се от измамници! Може да се забъркате или да бъдете въвлечени в неясни ситуации, без дори да си представяте в какво се забърквате и без представа за последствията.

Жените да внимават да не попаднат чрез някоя примамлива оферта на някой психопат, и под тежестта на някоя измама. Мъжете също трябва да внимават. Играта на Дон Жуан може да ви струва скъпо. Ако не вашето сърце, то може да бъде разбито сърцето на човека, който ви обича. А дали си заслужава, преценете сами.

Този аспект обикновено увеличава тенденцията към бягство от реалността чрез употребата на вещества, като наркотици, алкохол и други. Алкохолът със сигурност не е от полза в момента. Аспектът не е благоприятен за операции и процедури, при които се използва анестезия и лекарства, които могат да доведат до странични ефекти.

Денят, в който духовният и материалният свят влизат в състояние на съвършен баланс и хармония

От друга страна Марс в квадратура с Нептун носи проблеми с доставките на газ, диверсии, шпионаж, много дезинформация, лъжи, доноси, предателство, използване на измамни, скандални и неморални средства за постигане на цели, повишена дейност на хора от другата страна на закона. Болести и настинки.

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
1570 0

Водещи новини