Седмичен хороскоп от 13 до 19 март

  • 13 март 2023 09:21

  • 7052
  • 0
Седмичен хороскоп от 13 до 19 март
© Pixabay

Астро-аспекти

На 15 март Марс квадратура Нептун

На 16 март Слънце съвпад Нептун

На 16 март Меркурий съвпад Нептун

На 16 март Слънце квадратура Марс

На 16 март Венера квадратура Плутон

На 17 март Венера преминава в Телец

На 17 март Меркурий квадратура Марс

На 17 март Слънце съвпад Меркурий

На 18 март Венера секстил Сатурн

На 19 март Меркурий секстил Плутон

На 19 март Меркурий преминава в Овен

Луната през седмицата се движи през знаците – Стрелец, Козирог, Водолей и Риби

Благоприятни дни за подстригване по лунен ден – 13, 16 и 19 март

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 13, 14, 15, 16, 18 и 19 март

"Луна без курс" - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

13.03. 08:59 - 13.03. 09:22
15.03. 10:51 - 15.03. 14:07
17.03. 16:15 - 17.03. 16:26
19.03. 12:34 - 19.03. 17:13

Овен – Ще трябва да намерите правилния баланс във всяка ситуация, ако искате да узреете и да се наслаждавате максимално на компанията на хората около вас. Небето се готви да отговори на вашите очаквания. Ще имате възможност да се възползвате от шанса, който ви се открива. За целта бъдете стратегически настроени и се осмелете да приложите силните си страни и умения в действие. Това може да ви изглежда малко смело, но така ще постигнете целите си. Обърнете внимание на имунитета през този период, възможни са безсъние, главоболие, проблеми със синусите.

Благоприятни дни – 13, 14, 18, 19

Бъдете внимателни – 15, 16

Телец – Разполагате с неизчерпаеми сили, за да осъществите великолепните си начинания. Внимавайте да не се увлечете твърде много, но можете да се посветите безрезервно и с удоволствие, за да направите тази седмица особено благоприятна. Почувствайте как бариерите постепенно се срутват, но внимавайте вашите думи да не дестабилизират напредъка ви. Цялата седмица ще премине под знака на положителна енергия и доброта, което създава добра основа за някаква успешна стъпка в областта на партньорските отношения.

Благоприятни дни – 15, 16

Бъдете внимателни – 17, 18

Близнаци – Пазете се от непостоянните си настроения, които могат да изкривят способността ви да разбирате нещата. Колкото по-възприемчиви сте към нови отговорности и възможности да стабилизирате различните си умения, толкова по-благоприятен ще бъде този период за вас. Възможни са проблеми с дишането и главоболие. Ще бъдете неустоими и няма да пропуснете да упражните силата си на съблазняване. Ако сте необвързани, няма причина да сте напълно пасивни и просто да чакате по-добри времена.

Благоприятни дни – 17, 18

Бъдете внимателни – 13, 14

Рак – В началото на седмицата ще пазите силите си, опитвайки се да успокоите нервите си. Безполезно е да се увличате по повърхностни неща. Не пропускайте обаче страхотните възможности и се насладете на простите удоволствия на живота без усложнения. Насладете се на богатството на неограничения живот, потърсете компанията на онези, които се радват на вашия успех, и го празнувайте заедно. Повече любовни фактори тази седмица са във вашите ръцете и предвещават добра основа за предстоящият уикенд.

Благоприятни дни – 19

Бъдете внимателни – 15, 16

Лъв –Подходящо време да направите промени, радикални и съществени, такива, които ще ви отведат в съвсем друга посока, към реализацията на вашите цели. Приложете конкретни решения на практика, за да подобрите условията си на живот в дългосрочен план. Влагате сърцето си в работата си и губите представа за времето. Работата ви монополизира цялото ви внимание и не искате да пропускате добри възможности. Динамични, вдъхновени и търсещи нови подходи, вие искате да надграждате постиженията си и да работите творчески. Това е период на съзряване на вашата личност.

Благоприятни дни – 13, 14

Бъдете внимателни – 18, 19

Дева – Още една седмица, през която ще трябва да бъдете бдителни и умерени, за да избегнете срива на вашия финансов капитал! Дърпате твърде много въжето. Забавете прекалено щедрото си поведение и пренасочете усилията си към благоприятно натрупване на вашите активи. Потиснатите желания могат да внесат малко горчивина. Приемате всичко лично, което е безсмислено! По природа сте чувствителни и реакциите ви почти винаги са интензивни. Изразете това, което ви е на сърце и не губете време със съмнения, които не водят до никъде!

Благоприятни дни – 15, 16

Бъдете внимателни – 13, 14, 19

Везни – Напрежение, нервност и стрес ще присъстват в програмата за тази седмица! Нищо не приемайте за даденост, тъй като всичко винаги трябва да бъде отвоювано! Възможно е да се сблъскате с определени ограничения в сферата на действията или работата, на които няма да можете да повлияете. Трябва да бъдете спокойни и търпеливи, да не бързате без нужда и следващият период ще донесе нови решения и раздвижване. За свободните представители на знака, новите любовни ветрове могат да донесат нови запознанства.

Благоприятни дни – 13, 14, 18, 19

Бъдете внимателни – 15, 16

Скорпион – Важно е да бъдете активни колкото е възможно повече през седмицата, дори само за да създадете добра основа за по-големи стъпки и ходове в бъдеще. Отношенията ще бъдат малко напрегнати между вас и партньора ви, проблемите ви все още не са решени, но е време да се успокоите, да сключите примирие и да намерите повече мир и спокойствие! Нека старите негодувания, безполезните упреци, съмненията, които ви измъчваха, да ги загърбите! Колкото повече сили, енергия и време успеете да отделите и посветите на събитията в любовната сфера, толкова повече ще се увеличат шансовете ви да сте по-удовлетворени в края на седмицата.

Благоприятни дни – 15, 16

Бъдете внимателни – 17, 18

Стрелец – През следващите седем дни ще имате трайна мотивация, продуктивни контакти, страхотни междуличностни отношения, двигателят работи на пълни обороти. Тази нова седмица носи ново начало, може да сте в челните редици на изненадващ проект или повече от изгодно партньорство. Бъдете по-активни и дайте всичко от себе си. Някои обрати са предвидими тази седмица. Възможни са леки главоболия, колебания в налягането, лека настинка. Колкото повече харчите, толкова по-живи се чувствате, но тази перспектива е погрешна и вредна.

Благоприятни дни – 17, 18

Бъдете внимателни – 13, 14

Козирог – Търпението струва повече от силата или гнева, не рискувайте живота си при всяко решение, което вземете тази седмица! Доброто чувство за инициатива отваря врати за вас. Очакват се много обрати. Искате неочакваното, имате го! Няма повече да стоите затворени в пашкула си, защото партито започва. Правите планове за бъдещето, дори планирате да се насладите на приятно семейно пътуване. Имате всички предпоставки да преминете през този период приятно, спокойно и качеството на отношенията ви вече зависи преди всичко от вас.

Благоприятни дни – 19

Бъдете внимателни – 15, 16

Водолей – Тази седмица започва благоприятно. Ще работите усилено с голям комуникативен ентусиазъм. Вашите идеи ще бъдат чути и струват злато! Ще живеете и работите с една лекота. Небето отприщва своя потенциал и сякаш нищо не може да го спре. Този планетарен съпровод ви носи симпатии и подкрепа. Обвързаните от вас трябва да проявят благосклонност към своите партньори, да ги зарадвате с хубав знак на внимание и да се насладите на стабилна и хармонична атмосфера.

Благоприятни дни – 13, 14

Бъдете внимателни – 18, 19

Риби – Имате добро чувство за приятелство, общувате лесно, което ви позволява да създавате нови приятели и да укрепвате връзките с определени хора. Необходимо е да отделите време, ако трябва да направите избор. Преоткрийте себе си, обновете се. Вярвайте във вашите шансове. Развоят на събитията ви носи удовлетворение. Възползвайте се от възможностите за романтика и знайте, че небето ще освети вашите връзки, щедро предоставяйки съучастие и лекота в съвместното съществуване.

Благоприятни дни – 15, 16

Бъдете внимателни – 13, 14, 19

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
7052 0

Свързани новини

Водещи новини