Характеристиката на деня е такава, че трябва да „изстискате целия сок“ от него!

  • 13 март 2023 05:54

  • 6087
  • 0
Характеристиката на деня е такава, че трябва да „изстискате целия сок“ от него!
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

Луната е в последния градус на Скорпион. Излиза на празен ход от 08:59ч до 09:22ч., след което преминава в знак Стрелец.

В дните на Стрелеца всички се стремят към стабилност. Склонни са да бъдат по-изпълнителни към препоръки и да съблюдават режими. Информацията се усвоява по-добре. През този период всеки иска да бъде специален, важен и необходим. Пробуждат се такива качества като щедрост, великодушие, решителност. Много е благоприятно за физическо натоварване, спорт, усвояване на нови знания. По това време престъпността рязко намалява.

В периода, когато Луната е в Стрелец, обърнете внимание на мускулите си, те имат нужда от отпускане, а това време е идеално за ходене на масаж. По-добре е да отмените всички процедури, свързани с кръвопреливане за този период. Ако спортувате, тогава не трябва да натоварвате прекалено много коленете си.

Когато Луната е намаляваща в Стрелец, тогава също не се препоръчва да ходите на туризъм и като цяло дългите разходки няма да ви помогнат. Ще се уморите достатъчно бързо, но няма да получите удоволствие от пътуването.

Уязвима е кръвоносната система, черният дроб, а също сухожилията, ставните връзки, тазобедрените стави. Нежелателно е да се върви на дълги разстояния. Възможно е да възникне неудържимо желание да нарушите диетите и да си похапнете от душа каквото ви се прииска. Да се избягва мазна и тежка храна.

Лунен календар: продължава 21 лунен ден до 01:08ч на 14 март

Добър и благоприятен ден, наситен с позитивна енергия. Може да усетите странен прилив на творчески сили. Ръцете може да ви сърбят да сътворите нещо. Двадесет и първи лунен ден, времето на творчеството и вдъхновението!

В този лунен ден не трябва да бъдете в пасивно състояние. Характеристиката на деня е такава, че трябва да изстискате целия сок от него! Но не се претоварвайте, не се изтощавайте и не се суете напразно, а творете. Въплътете най-смелите идеи, отхвърлете съмненията и просто действайте. Бъдете активни!

Започват да се разкриват скритите резерви в организма, а човешкият потенциал да се увеличава. Засилват се увереността, решителността, постоянството при реализацията на идеите и плановете. Желанието да получите резултати е толкова силно, че лесно можете да пренебрегнете някои от интересите си, за да постигнете целта си. Благоприятно време за колективна дейност. Дадените обещания в този ден притежават особена сила, затова е препоръчително да не давате обещания, които няма да можете да изпълните.

Благотворителните действия, извършени в 21 лунен ден, увеличават няколко пъти добрата карма и помагат да се отървем от отрицателната, създавайки по-добри условия за следващото прераждане.

21 лунен ден е ден на здравето, затова трябва да му се обърне повече внимание. Резервите на тялото са в подем. Подходящо е за всякакви физически натоварвания. Денят дава чудесна възможност да се отървете от лошите навици. Нещата се случват по-лесно не само психологически, но и по-лесно се преодолява физическата зависимост. Така че, ако отдавна се каните да откажете цигарите например, започнете от днес. Ако сега нищо не ви се получи, опитайте отново при новолуние.

По-добре е да правите приятни неща, това към което душата ви се стреми

Храненето трябва да е умерено. Добре е да включите в диетата си повече пресни плодове и зеленчуци, пресни сокове. Добре е да се ядат червени плодове, както цвекло и моркови.

Ден на общуването, на единството и приятелските отношения. Желателно е да избягвате самотата и уединението. Срещайте се с повече хора. Общуването ще ви донесе много нови и интересни неща, приятни емоции. Особено неподходящо време за изясняване на отношения и скандали.

Сексът сега е добре да бъде изпълнен с необичайни, творчески и иновативни идеи.

Подстригването в този лунен ден е благоприятно, тъй като ще донесе радост и успех. Ще бъдете уверени в себе си, добре ще изглеждате и ще привличате вниманието.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
6087 0

Свързани новини

Водещи новини