По-добре е да правите приятни неща, това към което душата ви се стреми

  • 12 март 2023 06:06

  • 4190
  • 0
По-добре е да правите приятни неща, това към което душата ви се стреми
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Луната е в знак Скорпион до 09:22ч на 13 март

Денят е свързан с подражанието, пасивното следване на чуждите мисли. Всеки трябва да работи над своите лоши и нечисти мисли, да развива обективност за света, да се постарае да се види от страни. Когато нашият спътник е в Скорпион, тогава започва времето на промяната. Има неконтролируема нужда да промените всичко, да се откажете от всичко старо и скучно и да пуснете нещо ново в живота си: искате да напуснете работа, да промените прическата си, да се преместите да живеете в друг дом, в друг град.

Никой не е имунизиран срещу меланхолия и депресия през този период. Хората с нестабилна психика и слаби нерви могат да изпитат депресивно или раздразнително състояние. А за един развиващ се духовно човек този период ще донесе трансформация и преображение.

Уязвими стават половите органи. 

Лунен календар: продължава 20 лунен ден до 23:55ч на 12 март

Прекрасен период за всички, когато всички опасности са зад гърба, а последната част от лунния цикъл обещава да бъде спокойна и благоприятна! Двадесетият лунен ден е изцяло и във всичко добър за всички и не крие никакви опасности. Неговият символ е орел, реещ се високо в небето.

Денят е неблагоприятен и труден за връзките и любовта

Енергията е пасивна и спокойна. Ден за алхимия на духа. Време за постигане на висша мъдрост, за вътрешно творческо преображение. Подходящ ден за размишления, в който можете да вземете важни решения. Всички действия трябва да са много добре обмислени. По-добре е да се работи бавно, но качествено, като се проверява внимателно всичко. Правете това, което обстоятелствата изискват. 

Успех ще има за тези, които работят колективно и задружно. Опитите сами да постигнете нещо няма да доведат до никъде и ще се изчерпят бързо енергийните ви резерви. Астралната енергия способства ефективната работа във всяка сфера. 

Не трябва да започвате да правите нещо или чистите у дома, ако не ви се иска. По-добре е да правите приятни неща, това към което душата ви се стреми. Ако искате да подреждате, да измиете прозорците или да гладите прането - давайте! Но ако не искате, не се насилвайте.

Добър период за възстановяване на семейната хармония. Всички разговори и изясняване на отношения, които сте отлагали досега, могат да се осъществят, но да се избягват сцени на ревност, противоречия и неразбирателство, защото могат да станат повод за разрив в личните ви отношения. Всички разногласия в този ден водят до сериозни конфликти. В тази връзка опитайте се да не се карате със своите близки. Поради взаимовръзките в света, всичко се случва като в една верижна реакция. Хората, които са най-близко до вас, отразяват вашата собствена личност, така, че не бързайте да ги съдите и обвинявате. Всяка неправилно казана дума в 20 лунен ден може да причини много нежелани последици в бъдеще. 

Днес могат да се случат интересни събития, да изпитате нови емоции и усещания. Ако в двадесетия лунен ден срещнете нов познат, общуването ви може да се превърне в нещо повече. Освен това е възможно този човек да стане най-добрият ви приятел. Добре е да се правят признания – това може да бъде признание в любов, но само ако сте искрени.

Любовните и интимни отношения трябва да бъдат спокойни и умерени. Важното е на двамата партньори да им е приятно и да се чувстват комфортно един с друг. (Да не се забравя, че Луната е в Скорпион и са уязвими половите органи)

Подстрижката стимулира оптимизма. Ако сега не ви е време за фризьор, подрежете бретона си или  милиметър от някой кичур. 

Следва 21 лунен ден от 23:55ч на 12 март до 01:08ч на 14 март

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4190 0

Свързани новини

Водещи новини