Отношението на хората и събитията на деня отразяват нашата вътрешна същност

  • 10 март 2023 06:04

  • 3934
  • 0
Отношението на хората и събитията на деня отразяват нашата вътрешна същност
© Pixabay

Луната е в знак Везни до 02:07ч на 11 март

В такъв ден човек е особено чувствителен към красотата на околния свят, както и към дисхармонията. Вибрациите на Везните носят колебание и нерешителност и в тези дни трудно се взема решение и се прави избор. Затова отложете това за друго време. Човек може да се колебае дълго време между всички плюсове и минуси, да търси както предимства, така и недостатъци, да мисли, но да не стига до еднозначни изводи. При всички ситуации в общуването си трябва да бъдете дипломатични, вежливи, учтиви и приветливи. Интересувайте се от живота на другите, от техните грижи, помогнете им да намерят решения на проблемите си. Времето на Везните е миротворческо и хармонично време. Много подходящи са занимания с йога, тъй като привеждат енергийната система в равновесие.

Уязвими органи са бъбреците, надбъбречните жлези, далак, пикочен мехур, матката и яйчниците.

Лунен календар: продължава 18 лунен ден до 21:35ч на 10 март

Ден на „мъртвата” вода. Принципът на "мъртвата" вода е да се обърне времевия поток от бъдещето към миналото, от последствията към причините.

Символ на деня е огледалото. Символичен герой на този лунен ден е Алиса от огледалния свят. Отношението на хората и събитията на деня отразяват нашата вътрешна същност, показват грешките, над които трябва да работим. Може да се появи апатия, емоционална или физическа слабост. Бъдете предпазливи и благоразумни.

Новите дела са неудачни. Неблагоприятен ден за деловите хора и за бизнеса. Решението на финансовите въпроси да се отложи. Съдебните дела могат да имат неочакван изход. Неблагоприятно за изпити. Активните дела се допускат, но не са препоръчителни. Може да се занимавате с творческа работа.

Денят не подхожда за общуване. Изясняването на отношенията още повече ще се заплетат. Подходящо е за кратко пътуване и смяна на обстановката.

Заболяванията възникнали в този ден, често са измамни и опасни. Лекува се не истинската болест, тъй като тя е скрита, замаскирана. Лечението трябва да се провежда внимателно, тъй като процеса може да бъде непредсказуем и е необходимо да се избере подходящото лекарство. Уязвими са бъбреците, бедрата и пикочен мехур, панкреас, ендокринна и пикочна система, кожата. Има тенденция към отравяне на кръвта, шлаките се отстраняват слабо. Не трябва да претоварвате бъбреците, трябва да пиете по-малко течности, да не ядете тежка храна. Особено внимателни трябва да бъдат диабетици и пациенти с панкреатит.

Секс не се препоръчва. Да се избягва зачатие. Неудачен ден за бракосъчетание.

Грижите за растенията по-добре да отложите.

Подстрижката активизира вашата енергия. Оздравителният процес е насочен най-напред към отделителната система и носоглътката. Засилва вашата харизма, което ще способства привличане на нови хора във вашия живот.

Лунен ритуал на 18 лунен ден - Вечерта се препоръчва да запалите бяла свещ и да я поставите пред огледалото. Погледайте се в огледалото за около 15 минути, след което оставете свещта да изгори - тази процедура ще ви очисти, ще придаде привлекателност на външния ви вид и ще положи благоприятна основа за събитията на следващия ден.

Следва 19 лунен ден от 21:35ч на 10 март до 22:44ч на 11 март

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3934 0

Водещи новини