Желателно е да прекарате този ден не на работа, а в кръга на приятели и близки

  • 09 март 2023 05:55

  • 9784
  • 0
Желателно е да прекарате този ден не на работа, а в кръга на приятели и близки
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

Луната е в знак Везни до 02:07ч на 11 март

Вибрациите на Везните носят колебание и нерешителност и в тези дни трудно се взема решение и се прави избор. Затова отложете това за друго време. Човек може да се колебае дълго време между всички плюсове и минуси, да търси както предимства, така и недостатъци, да мисли, но да не стига до еднозначни изводи. В такъв ден човек е особено чувствителен към красотата на околния свят, както и към дисхармонията. При всички ситуации в общуването си трябва да бъдете дипломатични, вежливи, учтиви и приветливи. Интересувайте се от живота на другите, от техните грижи, помогнете им да намерят решения на проблемите си. Времето на Везните е миротворческо и хармонично време. Много подходящи са занимания с йога, тъй като привеждат енергийната система в равновесие.

Уязвими органи са бъбреците, надбъбречните жлези, далак, пикочен мехур, матката и яйчниците.

Лунен календар: продължава 17 лунен ден до 20:29ч на 9 март

Ден за радост от битието и постигане на вътрешна свобода. Желателно е да го прекарате не на работа, а в кръга от приятели и близки хора. Свързва се с интуитивното познание, преображението. Не потискайте инстинктите, добре е да се отпуснете, но да не се стига до буйстване, цинизъм, наглост и пиянство. Да се избягват всякакви крайности. Трябва да има хармония, всичко хубаво да бъде в нужната мярка.

Енергията е нужно да се направлява само в творческото русло. Деловата активност трябва да бъде разумна. Всяка работа трябва да носи удоволствие. Сега е добре да се разкрие душата в творчеството или любовта.

Може да се яде и пие всичко, но по-добре избягвайте това, от което ще ви стане тежко. В този лунен ден е хубаво да се пие вино - най-добре червено.

Болестите на този лунен ден имат ярко изявени симптоми, остра и дълга продължителност. Най-уязвима е ендокринната система, затова е добре да няма хирургическо вмешателство и акупунктура. Благоприятно се отразяват подмладяващите процедури, масаж, аромотерапия.

Пълнолуние в Дева – време за изцеление

Прекрасен ден за любов и секс. Колкото повече, толкова по-добре. Отпуснете се, оставете се на желанието си и на своите еротични фантазии. Както се пееше в една песен: „да падат дрехи и задръжки….”, но в рамките на разумното и умерено.

В този лунен ден подстрижката може да провокира промени в живота. Ако не планирате големи промени, по-добре се въздържайте. Подходящо време за оцветяване на косите в рижави и тъмни тонове. Ако днес вплетете в косите си лента с жълто-червен цвят, ще привлечете енергията на слънцето.

Удачен ден за всякакви покупки. Главното условие е да изпитвате радост и да сте в приповдигнато настроение, когато придобивате закупеното, но да не е във времето на празния курс на Луната.

Следва 18 лунен ден от 20:29ч на 9 март до 21:35ч на 10 март

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
9784 0

Свързани новини

Водещи новини