Не позволявайте емоциите да властват над разума

  • 07 март 2023 06:02

  • 4479
  • 0
Не позволявайте емоциите да властват над разума
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Луната е в знак Дева до 16:45ч на 8 март

Луната ни настройва на делова вълна и е лесно да се концентрираме върху конкретни цели, ставаме по-практични, рационални и трезво мислещи. Добро време за решаване на всекидневни проблеми. Период благоприятстващ практическата реализация на замислите. Повечето хора започват да изпитват подсъзнателно желание за поддържане на ред и чистота в мислите, действията. Добро време за развитие на търговията на дребно. Благоприятен период за обучение на децата в някакви умения и навици. Домашната работа не влиза в сметките. 

Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, поради което се препоръчва щадяща диета. В никакъв случай не се препоръчва почистване на червата.

Пълнолуние в 14:42ч в знак Дева. Това време е пика на нашата активност, както физическа, така и емоционална. Повишава се чувствителността. Психическата дейност се изостря, затова творческите хора (художници, поети) получават прилив на вдъхновение, а криминалните натури - допълнителен стимул към престъпни замисли. В този период не вземайте сериозни решения. Възможно е да има честа смяна на настроението, остри предчувствия, особено при жените.

Лунен календар: продължава 15 лунен ден до 18:20ч на 7 март

Средата на лунния месец. Всички положителни и отрицателни качества у човека се увеличават значително. Затова бъдете много внимателни, за да не вземат връх негативните страни. Бъдете осъзнати и не позволявайте емоциите да властват над разума. Много е важно да се запази спокойствие, да не се спори с близки хора, ако държите на отношенията. Хората се поддават лесно на съблазни. Тайните могат да станат явни. Да се избягват шумни компании и места, където има струпване на много хора. Луната сега е активна и се стреми да ни подхвърля неразрешими ситуации и да ни поставя в неудобно положение. В този ден е добре да се съблюдават правилата на аскетизма.

Опасен период, тъй като може едновременно да донесе радост, както и да я отнеме. Всичко зависи от това, доколко тактично ще се отнесете към другите при общуването. Запазете спокойствие и контролирайте емоциите си, само така ще избегнете неприятностите. 

Добре е да се ограничи храната – гладуването в този ден положително влияе върху мислите. Не се препоръчва да се яде месо и гъби, тъй като вероятността от отравяне е висока днес. Здравето сега изисква особено внимание, особено при хората, които имат хронични заболявания (захарен диабет, болести на сърцето). Обърнете внимание на панкреаса, диафрагмата, черния дроб. Всяко заболяване, което започва в 15-ия ден, може да доведе до сериозни усложнения. Не се занимавайте със самолечение. 

Романтичните срещи е добре да се отложат за друго време.  Този сложен ден, романтиката е неуместна. Периодът се характеризира с емоционална нестабилност. Да се уравновеси психическото състояние ще помогнат различни медитативни практики, занимания с йога.

Секс – Макар да няма ясни противопоказания за занимания с любов, плътските утехи може да донесат вътрешно опустошение по-късно. По-добре прескочете този ден.

Следва 16 лунен ден от 18:20ч на 7 март до 19:24ч на 8 март

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4479 0

Свързани новини

Водещи новини