Всичко, което започне в този ден, ще има успех

  • 05 март 2023 06:35

  • 13810
  • 0
Всичко, което започне в този ден, ще има успех
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

Луната е в знак Лъв, където ще остане до 05:40ч на 6 март.

Периодът е изпълнен с повече оптимизъм, жизненост и ярки емоции. Увеличават се решителността и самоувереността. Денят предразполага към хазартност, лесно се харчат пари. В този период също лесно се вземат пари на заем (хората са по-щедри), но трудно се връщат. Хората са доста емоционални, а понякога импулсивни. Трудно ще се сдържат емоциите и чувствата. Поради това могат да възникнат конфликти. Също така днес е добър ден за всякакви творчески изяви. Луната в Лъв винаги вдъхновява хората. 

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. 

Лунен календар: продължава 13 лунен ден до 16:12ч на 5 март

13-ият лунен ден е специален - дори във въздуха може да се почувстват някои промени. Мистика, необичайност цари навсякъде. Ако са били спазвани всички лунни съвети преди и е използвана лунната енергия в правилната посока, тогава на 13-ия лунен ден ще има пълно енергийно рестартиране. Цялото зареждане, което е работило преди, се заменя с ново: по-високо качество, по-чувствително, по-възприемчиво. 

Могат да се върнат стари, нерешени проблеми

Връзката между Висшия свят и хората с богато вътрешно съдържание е много тясна.  От гледна точка на енергията в 13-ия лунен ден ние подновяваме нашия енергиен резерв, обновяваме жизненоважните си сили. В този ден процесите на подмладяване на организма са особено активни.

Следва 14 лунен ден от 16:12ч на 5 март до 17:17ч на 6 март

Това е най-мощният ден на месеца. Денят е добър за начало на важни дела. Ключовият аспект за деня е труд и съзидание. Всичко, което се започне в този ден ще има успех. На 14 лунен ден получаваме последен шанс да внесем положителни промени в живота си. На този ден Самият Създател ни помага във всичко. 

Добре е енергийно да почистите къщата и пространството си. Можете да се занимавате с важни битови дела, да организирате голямо пране или общо почистване на дома. Също така е добър ден за всякакъв вид ремонти и строителни работи.

Денят от друга страна често носи със себе си лошо настроение, ниско самочувствие. Не трябва да оставяте тези чувства да ви завладяват. Най-доброто средство срещу тях са именно активността, действието и физическото натоварване. 

Старайте се да бъдете в спокойно, добронамерено настроение. Не се опитвайте да изяснявате отношения, не се ядосвайте, не влизайте в спорове, а напротив, отдайте на близките си вашето внимание, любов.  Очите сега са особено чувствителни, старайте се да не претоварвате зрението си. Благоприятно за изчистване на духовни и физически шлаки. Появявайки се стомашно-чревно заболяване в тозиден, означава, че вървите по неверен път. 

14-ия лунен ден способства силното укрепване на семейството и връзките между членовете му, дава взаимно разбирателство между по-младите и по-възрастните поколения. В допълнение способства и комуникацията на всички нива. Благоприятен ден за сексуални отношения при семейните двойки. 

Подстрижката може да доведе до изпитване на страхове и мъка, затова по-добре се въздържайте от нея. Не докосвайте косите си в този ден. 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
13810 0

Водещи новини