Новолуние в Риби – освободи душата си!

  • 20 февруари 2023 09:00

  • 8762
  • 0
Новолуние в Риби – освободи душата си!
©

Новолунието на 20 февруари ще се осъществи 09:07ч в променливия знак Риби в 1º22'. Всяко новолуние символизира ново начало и обещава нови начала. Това новолуние засяга главно променливите знаци от Зодиака от първа декада, а именно Риби, Близнаци, Дева, Стрелец и тези, които имат Асцендент или лични планети в тези знаци от 0 до 4 градус.

Новолунието в Риби ще ни помогне да се настроим към най-съкровените си желания, да преследваме мечтите си. Това е подходящо време да се ангажираме с личните си цели, като се възползваме от положителните енергии на знака, да се вслушваме в интуицията си, да оставим въображението си да „развихри“, да намерим скритата в нас детска и невинна душа и да действаме безкористно, да предприемем действия, които ще ни отведат на твърда почва.

Няколко минути след формирането на Новолунието, Венера ще напусне знака на Риби и ще влезе в Овен, което предполага, че трябва да оставим страховете си зад гърба си и да намерим силата и смелостта за нашето ново начало. Това е добър момент да простим на другите, които са ни обидили, да поискаме прошка от тях или да простим на себе си за минали грешки. Тъй като Риби е последният знак на зодиака, може да се наложи да теглим чертата, да затворим някои глави в живота си, преди да се впуснем в това ново пътуване. Новолунието се свързва с ново начало, това е най-доброто време да помислите какво искате да промените или какво искате да внесете ново в живота си.

Новолунието в Риби може да създаде много надигащи се емоции през този период и би било добре да избягвате разногласия, конфликти. Новолунието е добра възможност да бъдете открити пред приятели, пред любими хора, да се освободите от товара на някои чувства. Особено ако тези чувства са твърде трудни за понасяне сам.

Освобождаваме въображението и креативността си, желанието да увеличим духовното си познание и вярване във висшата сила, търсейки правилния духовен път. Рибите са воден знак и състраданието е част от природата им. Но трябва да сте добри не само към другите, но и към себе си. Имайте повече доверие в себе си, грижете се за себе си, позволете си да се поглезите повече.

Риби е знак с богато творческо въображение. Позволете си да подхраните своята артистична страна. Ако обичате да рисувате, пишете, пеете или танцувате, дайте воля на проявата на тези страсти.

Енергията на Новолунието в Риби е много пластична; следователно можем да използваме тези енергии, за да оформим живота си такъв, какъвто искаме да бъде.

 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
8762 0

Свързани новини

Водещи новини