Седмичен хороскоп от 13 до 19 февруари

  • 13 февруари 2023 10:32

  • 11390
  • 0
Седмичен хороскоп от 13 до 19 февруари
©

Астро-аспекти

На 15 февруари Венера съвпад Нептун
На 18 февруари Меркурий секстил Юпитер
На 19 февруари Слънцето преминава в знак Риби
На 19 февруари Венера секстил Плутон

Луната през седмицата се движи през знаците – Скорпион, Стрелец, Козирог и Водолей

Благоприятни дни за подстригване по лунен ден –14, 17 и 19 февруари

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 13, 14, 16, 17 февруари

„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен)
аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането
на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са
периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо -
оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

14.02. 01:53 - 14.02. 03:32
16.02. 03:07 - 16.02. 07:01
18.02. 06:19 - 18.02. 07:36

Овен – Като много ярък и енергичен човек, сте склонни да действате категорично и упорито, вярвайки, че най-добрата тактика е да се върви напред. Ще бъдете на върха, поразявайки със своя оптимизъм, чувство за хумор и находчивост. Имате високо енергийно ниво и успявате да бъдете център на вниманието. Седмицата може да ви донесе тайни срещи или любовни ситуации, които по някаква причина трябва да скриете. Атмосферата около Свети Валентин ще бъде изключително романтична и е възможно да се забъркате в романтични истории, които не се знае докъде ще ви изведат.
Благоприятни дни – 14, 15, 18, 19
Бъдете внимателни – 16, 17

Телец –Енергията на седмицата благоприятства добрите взаимоотношения с другите, но ще има забавяния и евентуално необходимост да прегледате нещо, което сте смятали за завършено. Направете всичко възможно да намерите компромисни решения. От съществено значение е да се грижите за здравето си по възможно най-добрия начин, докато работите толкова усилено. Може да сте малко по-сдържани от обикновено през следващите дни, но това е идеалната възможност да направите интроспекция и да намерите себе си.
Благоприятни дни – 16, 17
Бъдете внимателни – 18, 19

Меркурий във Водолей засилва вярата в бъдещето

Близнаци – Фокусирайте се върху най-важното, тъй като лесно може да се разсеете. Събитията вероятно ще доведат до забавяне, което изисква повече търпение от ваша страна. Емоциите винаги ще бъдат нещо, което трябва да управлявате. Прекрасният секстил на вашия управител Меркурий с Юпитер в края на седмицата ще ви зареди с оптимизъм и ще ви помогне да оставите проблемите настрана за известно време. Ще окаже положително влияние върху живота ви и бъдещите ви планове. Възползвайте се от уикенда, ако искате да предприемете пътуване, за да се освежите.
Благоприятни дни – 18, 19
Бъдете внимателни – 14, 15

Рак – Аспектите тази седмица разширяват възможностите ви в работата и проправят пътя за повишение при някои от вас. Дори в по-лошите дни ще имате голям късмет. Ситуациите може да изискват повече гъвкавост от обикновено. Романтичният съвпад Венера-Нептун, който "оцветява" Свети Валентин ще бъде изключително благоприятен за вас и ще ви подари красиви моменти и весело настроение. Личният живот ще ви радва с топлината и комфорта на домашното огнище, където е толкова приятно да се приберете след тежките работни дни. В края на седмицата започва по-оптимистичен и лек период за вас.
Благоприятни дни – 13
Бъдете внимателни – 16, 17

Лъв – Ако се чувствате претоварени, направете списък с възможности и отметнете тези, които реалистично можете да изпълните. Ще се справите с всички трудности, при условие че проявите характер и действате активно и целенасочено. Бъдете внимателни с недоказаните методи. Съсредоточете се върху реда и по-добрата организация. Съвпадът Венера-Нептун се намира в сектора на вашия хороскоп, свързан със сексуалното настроение, така че ще издигне вашето либидо и еротика до нови висоти. Ако сте във връзка, ще се сближите повече с партньора си.
Благоприятни дни – 14, 15
Бъдете внимателни – 13, 18, 19

Дева – Дайте всичко от себе си във всяка задача, но не се превръщайте в работохолици. Не се пресилвайте повече, отколкото трябва. Изправени сте пред предизвикателства, които засягат вътрешните ви емоции. Разумно ще е да не приемате лично негативните реакции и действия на другите. Необвързаните бързат да намерят любовта, но тя не е като бързото хранене: не можете да си поръчате каквото искате от менюто, когато пожелаете! Не се опитвайте да задържите това, което ви убягва - времето ще постави много неща на мястото си.
Благоприятни дни – 13, 16, 17
Бъдете внимателни – 14, 15

Везни – Мнозина ще могат да преживеят сбъдната романтична мечта през седмицата. Добро време да разширите хоризонта пред себе си и да предприемете някои промени, които обмисляте от дълго време насам. Помислете и за здравето си, защото то е най-добрият ви ресурс. Можете да постигнете всичко само в добро здраве. Някои ще постигнат успехи в професионалната сфера, а успехът ви е резултат от усърдната ви работа в предишни периоди. Старайте се да завършите всички неща, които сте започнали. Бъдете внимателни към новините, които достигат до вас.
Благоприятни дни – 14, 15, 18, 19
Бъдете внимателни – 16, 17

Скорпион – Не е най-доброто време за действие - намалете темпото. Вашите най-дълбоки емоционални нужди може да излязат наяве. Ако напоследък се чувствате малко задръстени, излезте от черупката си. Този период може да съвпадне със събития, които ще ви накарат да загубите вяра в себе си. Напуснете зоната си на комфорт и ще се оправите. Съвпадът на Венера-Нептун се случва в най-романтичния дом на вашия хороскоп, така че ще ви дари красиви моменти с вашия партньор. Погрижете се за себе си и правете това, което наистина ви харесва и се старайте да си възвърнете силите.
Благоприятни дни – 16, 17
Бъдете внимателни – 18, 19

Стрелец – Седмицата започва с малко повече стрес и напрежение, но като цяло е идеално време за делова активност, решаване на правни и други проблеми, както и търсене на нова работа. Във финансовия сектор може да се появят нови възможности, но има опасност да ги пропуснете. Намерете нещо креативно и приятно за правене. Ако сте необвързани, седмицата е идеално време за нови запознанства, срещи и контакти. Общувайте по-ефективно с хората. Любовният радар ще отчете нови кандидати за сърцето ви.
Благоприятни дни – 18, 19
Бъдете внимателни – 14, 15

Козирог – Седмицата започва с повече напрежение, но ще е богата на събития. Меркурий и Венера са най-активните планети през седмицата, формиращи предимно положителни аспекти за вашия знак. Вие сте изпълнени с оптимизъм и готови да създадете нещо ново, да посеете нещо разумно, добро, дълговечно. Ще можете да подобрите връзките с обществеността, да намерите решения, особено ако сте заседнали в проблеми. Опитайте се да вдъхнете живот на всичките си продуктивни идеи, но си поставяйте само реални цели. Вашето мото сега е: "По-малко думи, повече действия". Ако делата ви са насочени към сътворението, ви е гарантиран късмет.
Благоприятни дни – 13
Бъдете внимателни – 16, 17

Водолей – Това е силен период, в който трябва да направите всичко възможно, за да завършите висящи проекти. Извънредният труд ще ви помогне. Поради някои планетарни аспекти през седмицата, можете да се почувствате изключително раздразнени и свръхстимулирани. Може да се чувствате претоварени и да искате да стъпите на по-стабилна и удобна основа за себе си. Ако нямате бърз успех, вероятно ще трябва да промените посоката и начина на действие. Тези дни ще ви бъде трудно да не се поддавате на негативни емоции, но се самоконтролирайте – това ще ви помогне да се справите с трудностите.
Благоприятни дни – 14, 15
Бъдете внимателни – 13, 18, 19

Риби – Проявете търпение - вероятно ще трябва да издържите на някои трудности или натиск от страна на другите. Не се подвеждайте по чужди съвети. Повече вярвайте на собствените си инстинкти. Добре е да се научите да пренебрегвате малките неща, които нямат значение. Помислете за някои релаксиращи дейности. Това може да помогне за разтваряне на блокажите и да позволи на енергията ви да тече по-гладко. Ще се почувствате освежени. Настройте се за промени - тази седмица те ще бъдат благоприятни.

Благоприятни дни – 13, 16, 17

Бъдете внимателни – 14, 15

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
11390 0

Свързани новини

Водещи новини