Като цяло неблагоприятен ден

  • 09 февруари 2023 07:00

  • 8736
  • 0
Като цяло неблагоприятен ден
©

Луната е в Дева и от 08:41ч до 10:48ч е на празен ход.

В 10:48ч Луната преминава в знак Везни. 

Хората стават по-миролюбиви, подсъзнателно избягват споровете и конфликтите, но са склонни към нерешителност, изпълват се с колебания и съмнения. Неподходящо време за бизнес. Трябва повече да почивате. Нараства желанието за похапване на тортички, пастички и всякакви вкусотии, така че внимавайте. Противопоказно е употребата на алкохол и изобщо внимавайте с течностите. 

Уязвими органи са бъбреците, надбъбречните жлези, далак, пикочен мехур, матката и яйчниците. Не се препоръчва оперативна намеса.

Лунен календар: 19 лунен ден продължава до 21:32 ч на 9 февруари

Този лунен ден е неблагоприятен. Свързан е със справедливостта, честността и въздаянието на миналите грехове. В него се събуждат най-негативните емоции, които могат да донесат усещане за тревога и да предизвикат емоционален срив. Енергията на деня може да ви накара да чувствате отчаяние, тежест в душата, дълбока болка. Заемете се с нещо, което обичате или медитирайте, за да не потъвате в униние. Хората сега са най-податливи и възприемчиви на всякакви внушения и изкушения. Трябва да се пазите да не изпаднете под чуждо влияние. Денят е изключително неблагоприятен за хора с психични разстройства и по-слаба психика.

Тежък период за бизнес. Не се препоръчват делови срещи и сключване на договори, подписване на документи. Новите проекти и идеи, които се появят в този ден са неосъществими – те са по-скоро съблазън и илюзия. Препоръчва се добре да обмисляте своите действия и постъпки и едва тогава да действате. Доверявайте се само на проверени източници. Да не се започва нищо ново. По-късно ще завърши вероятно с провал. Да се отложат финансовите дела и операции с недвижима собственост. Не е подходящо време да се сменя местоработата или сферата на действие. Учението изисква висока концентрация. 

Дейните и активните хора може да се занимават с обичайната и ежедневна работа, но да се съблюдава тактичност, търпение и доброжелателност. Сега е най-подходящо време за прояви на щедрост и алтруизъм, за благотворителност, за правене на подаръци. 

Най-удобното време за избавяне от всичко старо и излишно, от разчистване на вехтории и ненужни вещи. Почистване на тялото и дома. Бъдете внимателни към отправените ви предложения, не се поддавайте на провокации и внушения. Дръжте се по-далеч от пияни хора, тяхното поведение сега е непредсказуемо. 

Може да се направи разтоварващ ден, но да не се гладува. Препоръчително е да се ядат кръгли плодове и зеленчуци, и да се избягват продълговатите (моркови, краставици). Всяка болест проявена днес, се нуждае от бърза реакция и като правило медикаментозно лечение. Тези болести не са тежки, но са продължителни. Уязвими са апендикса и червата. Не бива да се подстригват коси и да се режат нокти. 

Отдайте предпочитание на уединението, тъй като в този ден лесно се създават конфликти и може да развалите отношенията си. За да изкарате лесно този ден, трябва да пестите енергията си. Не е подходящо за нови запознанства, които могат да донесат тежки последствия в бъдеще. Сексът е добре да се избягва. 

Следва 20 лунен ден от 21:32ч на 9 февруари до 22:36ч на 10 февруари

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
8736 0

Водещи новини