Денят изисква благоразумие, сдържаност и особено внимание

  • 08 февруари 2023 06:02

  • 6635
  • 0
Денят изисква благоразумие, сдържаност и особено внимание
© Pixabay

Луната е в Дева до 10:48ч на 9 февруари

С преминаването на Луната през знака на Девата хората стават забележимо по-практични, придирчиви един към друг, пропускайки най-важните неща. Всичко се приема много сериозно, ставаме по-отговорни, дисциплинирани, акуратни и внимателни. Логиката работи много добре в тези дни. В същото време тези качества се проявяват най-добре само при монотонна работа и прости дела. За сериозни събития в тези дни не достига интуиция.

Уязвими са червата и корема. Ако има проблеми, по-добре е да направите щадяща диета за себе си. В никакъв случай не приемайте коремна хирургия, в дните на Дева това е много опасно. Но тези дни можете да премахнете мазолите и да правите операции на краката. Алкохолът в този период действа като киселина и силно уврежда нервната система.

Лунен календар: 18 лунен ден продължава до 20:29 ч на 8 февруари

Денят изисква благоразумие, сдържаност и особено внимание, тъй като е свързан с опасности. Ако неправилно се използва енергията на този ден, може да срещнете препятствия и неприятности. Бъдете внимателни към всичко, което се случва с вас. Мислите трябва да се контролират - да не се допуска отрицателно мислене и егоизъм. Могат да възникнат препятствия при достигане на целите ви и конфликти с околните. Лесно се изпада под чуждо влияние.

Денят е като наше огледало. Всяка ситуация трябва да приемаме като отражение на нашата същност.  По това, което ни се случва в осемнадесети лунен ден, може да се определи какво е нашето огледало: дали е криво, увеличаващо, намаляващо или счупено парче, което отразява изопачаващата действителност. Нашите реакции също ще покажат на кое реагираме положително, на кое отрицателно.

Настоятелно се препоръчва да се ограничи консумацията на алкохол. В този ден не бива да се пиянства, защото заболяват бъбреците. Възможно е да се постави неправилна диагноза, неправилно да се назначат лекарства, което да предизвика от своя страна алергия или да стане натравяне с лекарствата. При това при жените страдат горните дихателни пътища, а при мъжете - кожата. Добре се отразяват масажите и разтривки с растителни масла. По-малко да се спи. Опасни са силните аромати.

Може да бъде тежък период за семейните отношения. Често хората са в лошо разположение на духа. По тази причина трябва да се прояви максимум спокойствие и тактичност, за да не се разраснат проблемите. За предпочитане по-малко да се общува.

Сексът трябва да бъде спокоен, бавен и не толкова активен. 

Покупки – препоръчително е да се купуват само огледала и нищо повече.

Подстрижката активизира вашата енергия, засилва харизмата, което ще способства привличане на нови хора в живота ви. Дори да нямате намерение да се подстригвате, добре е малко да отрежете от косите си, за да активизирате процесите на личностно израстване.

Следва 19 лунен ден от 20:29 на 8 февруари до 21:32ч на 9 февруари

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
6635 0

Свързани новини

Водещи новини