Денят трябва да бъде прекаран възможно най-пасивно

  • 06 февруари 2023 05:57

  • 9243
  • 0
Денят трябва да бъде прекаран възможно най-пасивно
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Луната е в Лъв до 23:15ч на 6 февруари 

Когато Луната преминава през знак Лъв, се засилва влечението към удоволствията, разкоша, нуждата от обожание и признание. Появява се стремеж към разточителност, екстравагантност и доминиране. В постъпките може да се наблюдава театралничене и понякога се вкарва нотка драматизъм.

Луната в Лъв дава сила, жизненост, оптимизъм и еротика! Предпочитаните дейности са: ангажираност с децата, любовни срещи, пазаруването и удоволствията! Така че не се колебайте да планирате деня си по такъв начин, че да се забавлявате и да оставите след себе си всяка горчива мисъл!

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се използват солариум и сауна през това време.

Луната е на празен ход от 16:17ч до 23:15ч, след което преминава в знак Дева.

Лунен календар: 16 лунен ден продължава до 18:22 ч на 6 февруари

Днес е много благоприятен ден, който трябва да бъде прекаран възможно най-пасивно. Светъл, позитивен и чист ден, ден за миротворство, в който се постига  равновесие и хармония между физическото и астралното тяло. Добре е във всичко да се търси златната среда. 

Ден за стремеж и полет нагоре към висините, но може да стане причина и за душевни страдания, измъчване на съвестта и чувство за вътрешна пустота, ако човек позволи да властват страстите му и се спусне в бездната на нисшите влечения. Хубаво е да се медитира върху символите на лунния ден, които са пеперудата, гълъба.

Човек е нужно да се освободи от всякакви излишни страсти. Ако живее в съответствие с енергията на лунния ден, то ще се радва на живота. При условие, че успее да отхвърли от себе си всички нисши инстинкти - злоба, завист, празното любопитство, отмъстителност, ако не е твърде припрян и активен (защото денят изисква пасивност) - той ще може да придобие мъдрост и спокойствие, ще започне дългия път на изкачване по духовната стълбица и ще има постоянна връзка със своите ангели-хранители. 

Твърде бързите движения и активност пораждат неприятности в живота. За разлика от първата половина на лунния месец, когато не беше позволено да се държите пасивно, днес Луната ви кани да си починете и да погледнете последната половина на лунния месец, за да оцените усилията си. Ако не сте се държали пасивно и сте следвали препоръките, почивката в този ден ще бъде благочестива благодат за вас.

Постарайте се да сте кротки и мирни, не започвайте да изяснявате отношения с никого и се опитвайте да разберете другите хора. Не бива да се нарушава хармонията на деня, каквото и да се случва. Дори да ви обидят, добре е да се запази спокойствие. Не се препоръчва да се крещи и безцеремонно поведение.  В никакъв случай не се дръжте предизвикателно и тогава денят ще бъде за вас много благоприятен.

Ако дрехите се замърсят, дори петънце да има, това е признак за духовна нечистота. Болестите на този лунен ден имат психическа природа. Например човек, който постоянно се  нервира и ядосва, страда от болести на жлъчката, а мъката и депресията могат да се отразят на стомаха. Лечението се извършва само с психотерапия и самовнушение. 

Не е подходящо за покупки, подстрижка и за сексуални отношения, дори за съпрузите. Това е ден за отдих във всякакъв смисъл.

Следва 17 лунен ден от 18:22ч на 6 февруари до 19:26ч на 7 февруари

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
9243 0

Свързани новини

Водещи новини