Не позволявайте на емоциите да ви ръководят в действията

  • 05 февруари 2023 06:00

  • 5704
  • 0
Не позволявайте на емоциите да ви ръководят в действията
© Pixabay

Луната е в Лъв до 23:15ч на 6 февруари 

Когато Луната преминава през този знак, хората изпитват влечение към удоволствията, разкоша, имат нужда от обожание и признание. Дни на творчество и повишена жизнеспособност. Склонност към честолюбиви замисли, стремеж към лидерство. Засилва се склонността към честолюбиви замисли, появява се стремеж към разточителност, екстравагантност и доминиране. В постъпките може да се наблюдава театралничене и понякога се вкарва нотка драматизъм.

Луната в Лъв дава сила, жизненост, оптимизъм и еротика! Предпочитаните дейности са: ангажираност с децата, любовни срещи, пазаруването и удоволствията! Така че не се колебайте да планирате деня си по такъв начин, че да се забавлявате и да оставите след себе си всяка горчива мисъл!

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се използват солариум и сауна през това време.

Лунен календар: 15 лунен ден продължава до 17:18 ч на 5 февруари

Средата на лунния месец. Всички положителни и отрицателни качества у човека се увеличават значително. Затова бъдете много внимателни, за да не вземат връх негативните страни на личността. Бъдете осъзнати и не позволявайте емоциите да вземат връх над разума. Много е важно да се запази спокойствието, да не се спори с близки хора, ако държите на отношенията. 

Хората, които се поддават на съблазни сега, могат да получат неприятни последствия. Всичко тайно може да стане явно. Да се избягват шумните компании и места, където има струпване на много хора. Луната сега е активна и се стреми да ни подхвърля неразрешими ситуации и да ни поставя в неудобно положение. В този ден е добре да се съблюдават правилата на аскетизма.

Хороскоп за февруари

Опасен период, тъй като може едновременно да донесе радост, както и да я отнеме. Всичко зависи от това, доколко тактично ще се отнесете към другите при общуването. Запазете спокойствие и контролирайте емоциите си, само така ще избегнете неприятностите. 

Добре е да се ограничи храната – гладуването в този ден положително влияе върху мислите. Здравето сега изисква особено внимание, особено при хората, които имат хронични заболявания (захарен диабет, болести на сърцето). Обърнете внимание на панкреаса, диафрагмата, черния дроб. Всяко заболяване, което започва в 15-ия ден, може да доведе до сериозни усложнения. Не се занимавайте със самолечение. 

Романтичните срещи е добре да се отложат за друго време.  Този сложен ден, романтиката е неуместна. Този период се характеризира с емоционална нестабилност. Да се уравновеси психическото състояние и да се съсредоточите върху енергията си ще помогнат различни медитативни практики, занимания с йога.
Подстригване - Неблагоприятен ден за подстригване. Може да имате неприятности със здравето и лошо самочувствие. От процедурите при фризьор може да се повиши кръвното налягане, да се появи главоболие, упадък на силите. Особено лошо е да се подравнява косата.

Следва 16 лунен ден от 17:18ч на 5 февруари до 18:22ч на 6 февруари

Време за пасивна почивка. Постарайте се да сте кротки и мирни, не започвайте да изяснявате отношения с никого. Не се дръжте предизвикателно. Запазете спокойствие и хармония. В този лунен ден не трябва да се крещи и да се държите безцеремонно. Не бива да се нарушава хармонията на деня, каквото и да се случва. 

Пълнолуние в 20:30ч в знак Лъв.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
5704 0

Водещи новини