Денят носи огромна енергия, която може да ви отведе както в рая, така и в ада

  • 31 януари 2023 06:49

  • 1779
  • 0
Денят носи огромна енергия, която може да ви отведе както в рая, така и в ада
© Novini.bg/ Canva

Луната е в Близнаци до 22:13ч на 1 февруари

Периода принадлежи на въздушната стихия. Засилва се жизнеността, общителността, желанието да се действа бързо, любознателността и любопитството стават по-активни. Енергията се разпилява в „нищонеправене”, свободни развлечения, безгрижно любопитство, безполезни усилия. Хората са подложени на всякакви външни влияния, прекалено податливи, неспособни да мислят задълбочено и да вземат сериозни решения. Засилва се склонността към лекомислени и повърхностни постъпки и неочакваните решения. Необходимо е да има самоконтрол. Рутинната работа е досадна и скучна.

Силно отслабват плещите, раменният пояс и ръцете. Уязвими са също дихателната и нервната системи.

Лунен календар: 10 лунен ден продължава до 12:48 ч на 31 януари

Денят символизира пълна чаша. Цялата енергия, която носи нощното светило остава събрана вътре в тази „чаша” и може да бъде използвана само за добри и благи дела. Възползвайте се от всички възможности. Плановете могат да се приведат в действие. Получавате възможността да използвате енергията на Вселената, която помага да реализирате своите планове.

Следва 11 лунен ден от 12:48ч на 31 януари до 13:29ч на 1 февруари

Един от най-силните енергийни дни. Енергията в това лунно денонощие е не само активна, но и агресивна и трябва да се направлява в съзидателна практическа дейност. Противоречивост и нееднозначност ще преобладават през деня. Денят носи огромна енергия, която може да ви отведе както в рая, така и в ада.

Не се препоръчва да сте пасивни, но и да се претоварвате не бива. Трябва да се избягват лекомислените постъпки. Да не се предприемат рисковани дейности. Може да се започват само такива дела, които изискват пълна физическа и психическа отдаденост. Всичко, което започнете сега, трябва да бъде доведено до край.

Заболявания започнали в това време протичат тежко и продължително, трудно се поддават на лечение. Повече представляват опасност за представителките на женския пол. Уязвима е главата и гръбначният стълб. Да се избягва преумората на очите. Противопоказен е интензивния умствен труд, при който се изисква концентрация на вниманието. Подходящо е за начало на гладуване.

Може да се проведе изчистване на организма, извеждане на шлаките и отровите. Благоприятни са масажите на бедрата, кръста и гръбначният стълб, разходките на чист въздух. Те ще способстват насищането на организма с кислород и за по-добър сън.

Подходящ ден за романтика и интимност, за забавление и разкрепостяване. Предразсъдъци и срамежливост остават на заден план и неустоимото желание за секс се разпалва. Разрешен е секса, но само ако е по взаимно желание. В противен случай може да възникне главоболие или болки в гърба. На този лунен ден не позволявайте да се създаде напрежение между вас и близкия човек. По-добре проявете загриженост, направете подарък, покажете любовта си. Ако сте женени и мечтаете за дете, това е добър ден за зачеване. Да се избягват спорове и скандали. Покажете най-добрите си чувства към членовете на семейството, към партньора си.

В периода на 11 лунен ден можете да се подстригвате, а ако не сте имали такива намерения, то подрежете косата си поне на милиметър. Това ще освободи излишната негативна енергия.

Последвайте канала на

(платено съобщение)

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
1779 0

Свързани новини

Водещи новини