Обърнете внимание на всичко, което се случва днес

  • 29 януари 2023 06:00

  • 11283
  • 0
Обърнете внимание на всичко, което се случва днес
© Pixabay

Луната е в знак Телец до 10:36ч на 30 януари

Луната в Телец внася известна умиротвореност в живота. Лунното влияние подтиква към практичност, икономичност и спестявания, прави хората по-упорити и напористи. Сега се отдава по-голямо значение на материалните интереси и предпочитания.

Уязвими са гърлото, ендокринната система, органите на речта, челюсти, зъби, уши. Не се препоръчва
хирургични намеси освен при животоспасяващи случаи. Избягвайте студените напитки, както и
викането.

Лунен календар: 8 лунен ден продължава до 11:45 ч на 29 януари

Следва 9 лунен ден от 11:45ч на 29 януари до 12:14ч на 30януари

Този ден носи така нареченото „разгръщане” на кармата или нейното изцеление. Това означава, че човешките ритми съвпадат с ритмите на лунната енергия - всичко, на което се опитвате да не обръщате внимание, да игнорирате, става очевидно. Нашето подсъзнание ни напомня за болезнени проблеми, нерешени въпроси, забравени обещания, ангажименти, негативни емоции, потиснати чувства. Целия този негатив е заточен в нашето подсъзнание, с всички сили се опитва да се освободи, да се реализира в живота ни причинявайки ни нови проблеми. За да предотвратите това да се случи, ще трябва да се върнете към онова, което изисква завръщането ви: да завършите работата, да изпълните обещанията, да се извините на обидените.

Основното нещо - обърнете внимание на това, което се случва днес. Защото в 9-ти лунен ден няма „случайности“. Каквото и да се случва, то е напомняне за това, което не сте направили или решили до момента. Например, ако в рамките на 9 лунен ден бъдете несправедливо обидени, това означава, че по-рано сте обидили някой друг и сте наранили най-добрите му чувства. Ако вашите искания се сблъскат сбезразличието на някой друг, значи вие сте останали безразлични към чуждия проблем преди.

Всичко, което веднъж сте (или не сте) направили и сте забравили, всъщност, не изчезва никъде. Да, съзнанието се опитва да се отърве от неприятните спомени. В такива специални дни - както днешния - подсъзнанието уморено от тежкия и тъмен товар ни напомня за минали неприятности, задачи и грешки. Така днешните проблеми са симптоми. Както болката е признак на болест: страдащият орган се опитва да привлече вниманието към себе си, сигнализира ни, че някои болести го измъчват.

Седмичен хороскоп от 23 до 29 януари

През този лунен ден може да ви се струва, че не ви върви. Не правете планове, не започвайте нови дела. Отложете вземането на отговорни решения. Постарайте се да не се занимавате с пари - не харчете, не вземайте и не давайте пари на заем. Постарайте се да не се срещате с хора, които не ви обичат и ви завиждат - лесно могат да ви урочасат лошите очи, тъй като вътрешната енергия е отслабена. Използвайте техники за защита. Не осъществявайте нови запознанства.

Ако днес се появи интерес да разширите хоризонтите си - можете да използвате освободената енергия. Просто вътре във вас се е освободило място за нещо ново и добро.

В този период подстригването е много благоприятно (след 11:45ч) - това ще помогне да се избегнат здравословни проблеми. Подстригване при нарастваща Луна има положителен ефект върху растежа на косата. Ако искате да боядисвате косата си, препоръчва се да я боядисвате в естествени цветове - това ще ви помогне да се отървете от негативните емоции.

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
11283 0

Водещи новини