Цветна карта на съкровищата – магическа техника

  • 25 януари 2023 15:35

  • 1547
  • 0
Цветна карта на съкровищата – магическа техника
© Pixabay

Това е магическа техника и с нейна помощ можете да създадете своя собствена реалност, на практика абсолютно всичко, което искате. Картата на съкровищата ще ви помогне да постигнете своите цели. Тя може да е голяма или по-малка, с рисунки, със снимки или без снимки. Те помагат да се съсредоточите върху целта си и да видите как се движите към нея.

Процесът на изработване на картата на съкровищата е ритуал за успех. Създавайки я със собствените си ръце, вие влагата своята лична сила в нея. Ако използвате цветове, това ще ѝ придаде още по-голяма сила. Колкото повече мислите за своята цел, толкова по-бързо ще я достигнете. И картата на съкровищата ще ви помогне в това. Даже да ви изглежда невероятно, просто нарисувайте своята картина и я оцветете. Дори да не можете да рисувате и рисунките ви да изглеждат като карикатури, никой няма да ги гледа освен вас, така че не се притеснявайте. Ако пък изобщо никак не умеете да рисувате, тогава може да използвате снимки изрязани от други места. Все пак е важно да направите всичко със собствените си ръце. Ако съвсем нищо не можете да нарисувате и нямате картинки под ръка, тогава напишете с думи, това което искате. Но написаните думи да са по-малко по възможност и написани цветно.

В горната част на листа, в средата нарисувайте „Източникът на всички неща“. Това може да е Бог, китайският символ Ин и Ян, символът за безкрайност, Пентаграм, Слънце, кръст или звездата на Давид.

Отдолу нарисувайте това, което желаете. Да предположим, че ви трябват много пари, за да си купите кола. Тогава вашата карта трябва да изглежда така:

Както се вижда всичко произлиза от източника. Разделяте картата си на три части.

1 (вляво) – осъзнаването, че всичко произлиза от източника;

2 (средата) – утвърждението, че имате това, което искате да получите;

3 (вдясно) – благодарност към източника за осъществената мечта.

Ясни правила за спазване при създаване на картата на съкровищата не съществуват, но колкото по-конкретна е и ярка, толкова по-добре. Рисунките могат да бъдат и карикатури, не се стремете към фотографска точност. Използвайте колкото може повече ярки цветове. Ако сте със светла руса коса, нарисувайте ярко жълти коси. Може да обкръжите източника със всички цветове на дъгата.

Какво да правите с картата на съкровищата след като я нарисувате? Ако живеете сами я закачете там, където вашият поглед най-често попада –например вратата на хладилника, шкафа, стената в спалнята. Ако пък живеете с други хора, приберете я някъде на сигурно място, но често трябва да я поглеждате. Събуждайте се и заспивайте с представата за нея. Мислено я гледайте, докато пътувате към работа си или си пиете кафето. Постоянната представа и повторение ще ви държат на правилния път за постигане на вашата цел и желание. Вие обезателно ще получите това, което искате.

Може да си направите карта на съкровищата за богатство, за успех, за любов, за здраве, за духовно усъвършенстване, за всичко, което искате. Когато правите картата, за да я подсилите, използвайте знанията си за цветовете. Ако искате да създадете карта за финансово благополучие, направете от зелена хартия, ако е за любов – розова, за спокойствие – синьо.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
1547 0

Водещи новини