В този ден светът отразява мислите, чувствата, проблемите и недостатъците ни като огледало

  • 24 януари 2023 06:06

  • 4588
  • 0
В този ден светът отразява мислите, чувствата, проблемите и недостатъците ни като огледало
©

Луната е в знак Риби до 20:49ч на 25 януари

Когато нощната владетелка се намира в знак Риби, всичко се покрива с мъглата на вълшебството. Засилва се мечтателността, привлича ни тайнственото и мистичното. Започва да отслабва способността за умствена концентрация, мисълта витае в облаците, а въображението от време на време се опитва да примами нашето съзнание в света на илюзиите, така че всякакви въпроси, изискващи конкретика, трудно ще намират своето въплъщение в действителността. По-подходящо е да се прекара времето в активна почивка или да се посвети на изкуството.

Уязвими са ходилата на краката. Да се намали употребата на течности, също на алкохол. Да се избягват по възможност лекарствата и да се внимава с тях. Трябва да се знае, че сега алкохолът, цигарите, лекарствата и наркотиците влияят по-силно от друг път.

Лунен календар: 3 лунен ден продължава до 09:49ч на 24 януари

Следва 4 лунен ден от 09:49ч на 24 януари до 10:14ч на 25 януари

Символ на деня е дървото на познанието, избор между доброто и злото. Точно в този лунен ден нашите прародители са вкусили от забранения плод и са били изгонени от Едем. Мотото на днешния ден е : “Десет пъти премери и един път режи”. 

Добре е този ден да се прекара в уединение, в отдаване на любимото хоби. Не подхожда за колективна работа. Ако колективната работа не може да бъде избегната, поне се заемете с нещо възможно най-спокойно днес, което се нуждае повече от вашите лични усилия, отколкото помощ отвън. 

Физическото натоварване е добре да се избягва. Бъдете внимателни в този период и не извършвайте неразумни постъпки, не предприемайте прибързани решения. Много тайни днес могат да станат явни, а казаните думи да се обърнат срещу вас. Това е най-успешното време за избор. 

В 4-ия лунен ден светът отразява мислите, чувствата, проблемите и недостатъците ни като огледало. Ако днес поведението на партньора или детето ви се струва дразнещо, помислете върху това. Това, което ви дразни у тях, го има стаено и вътре у вас. Ако сега давате съвет на приятел/ка за решението на техенпроблем, лесно можете да откриете решението на вашите собствени проблеми. 

Ден на вербалната магия. На този лунен ден е добре да се четат молитви и мантри. Днес всички думи притежават специална сила и следователно се изисква съзнателно отношение. „Казана дума, хвърлен камък.” Изреченото веднъж не се връща и дори случайно изпуснатата лоша дума може да причини зло. А думите изречени с добра помисъл, ще отидат за благо.

Тежък за организма ден. Ако днес имате проблеми с мускулите или шийният отдел, това означава, че нарушавате законите на Вселената, че вървите срещу божественото. 4 лунния ден не е подходящ за хирургични интервенции, дори медицински процедури не трябва да се провеждат сега. Болести започнали днес, обикновено протичат тежко и ако не се обърне внимание навреме, могат да станат хронични.

Нужно е да бъдете внимателни към интимните си връзки, особено ако не сте в брачни отношения. Използвайте по-леки форми на секс, ако сте решили да го правите.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4588 0

Свързани новини

Водещи новини