Втората половина на деня е по-благоприятна

  • 01 януари 2023 08:27

  • 3918
  • 0
Втората половина на деня е по-благоприятна
© Novini.bg/ Canva

Луната е в знак земния знак Телец до 04:45ч на 3 януари 

На преден план излизат материалните интереси и предпочитания. Лунното влияние подтиква към икономии и спестявания, прави хората по-упорити и напористи, предпочитащи повече да се доверяват на себе си, отколкото да разчитат на чужда подкрепа. Търпението значително нараства. Увеличава се силата на волята. Хармонията в отношенията с другите зависи от това, доколко сте толерантни и търпеливи с тях. Ако се появят проблеми на хоризонта, ще ги приемете по-равнодушно.

Годишен хороскоп за 2023

Гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята,  щитовидната жлеза сега са много уязвими. Не напрягайте гласовите си връзки. Да се пази гърлото от простуда.

Лунен календар:  9 лунен ден продължава до 13:17ч

Труден ден, който оказва негативно влияние върху човек. Характерни за този ден са заблуди, изкушения. Изплуват нерешени проблеми, страхове, сдържан гняв. Нашето подсъзнание може да ни напомня за болезнени проблеми, нерешени въпроси, забравени обещания, ангажименти, негативни емоции, потиснати чувства. Може да имате чувството, че не ви върви. Не правете планове, не започвайте нови дела. Отложете вземането на отговорни решения.

Основното нещо - обърнете внимание на това, което се случва днес. Нищо не е случайно в този ден, защото всички събития са неразрешени въпроси и проблеми от миналото. Могат да се случат инциденти, травми, внимавайте дори, когато пресичате улицата.

10 лунен ден от 13:17ч на 1 януари до 13:43ч на 2 януари

В десети лунен ден бил сътворен Ноевият ковчег. Благоприятно време за любов, творчество и духовно търсене. Делата, започнати днес, в близко бъдеще ще бъдат успешно приключени, стига да проявите достатъчно активност. Това е ден, в който човек е способен обективно да оцени своите възможности.

В този ден сме обикновено силни и енергични. Затова можем да се заемем с всякакви важни дела - успехът ще бъде обезпечен. Ако все пак чувствате упадък на силите и лошо настроение, ще трябва кардинално да промените своя начин на живот към по-здравословен и въобще да се заемете със здравето си.

В житейски условия късметът ще ви придружава. Повечето хора в този лунен ден са приятелски настроени, желаещи да общуват и да споделят опита си. Дори да има неблагоприятни събития, те ща са краткотрайни и няма да нанесат осезаема вреда.

В 10 лунен ден става включване към егрегора на семейството. Благоприятно за развитие на партньорските отношения, за укрепване на връзките и контакти. Добре е да отделите време за родители, роднини, бъдете с децата си, със семейството си. Може да организирате семейна вечеря. Само при корените си човек може да намери нов източник на енергия. Трябва да избегнете скандалите и неприятните ситуации, добре е да се заемете сериозно със задълженията си.  Не се препоръчва уединение. Опасни са семейните спорове и конфликти. Избягвайте ги с всички средства иначе възникналия конфликт „ще пусне корени” и за дълго ще остане в семейството.

В медицинско отношение козметичните процедури е по-добре да се отложат. Не трябва да изстисквате пъпки, да късате бенки, да премахвате брадавици. 

Сега е време само за прояви на любов. Подходящо време за секс, но без да експериментирате, най-подходящ е класическият вариант. Благоприятно за зачеване на дете.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3918 0

Водещи новини