Времевият поток се обръща от бъдещето към миналото, от последствията към причините

  • 11 декември 2022 06:00

  • 6632
  • 0
Времевият поток се обръща от бъдещето към миналото, от последствията към причините
© Pixabay

Луната е в знак Рак, където ще остане до 22:10ч на 11 декември 

Повишена е чувствителността, ставаме по-емоционални, възприемчиви и раними, тъй като Луната изостря целия спектър от разнообразни емоции: от най-възвишените и животворни до крайно потиснатите и отрицателни. В същото време предразполага към капризи, претенции, неустойчиво настроение. Засилва се интуицията, ставаме по-възприемчиви към всичко, което ни обкръжава. Подходящо време за общуване и грижи за семейството, дома, за близките хора.

Уязвими части на тялото – стомах, гърди и дванадесетопръстника. Изостря се чувствителността към алкохол, наркотични вещества и силно действащи лекарства, затова трябва да се внимава, особено ако сядате зад волана.

Луната е на празен ход от 20:50ч до 22:10ч, след което преминава в знак Лъв. 

Лунен календар: продължава 18 лунен ден до 19:29ч

Ден на „мъртвата” вода. Принципът на "мъртвата" вода е да се обърне времевия поток от бъдещето към миналото, от последствията към причините. Символ на деня е огледалото. Символичен герой на този лунен ден е Алиса от огледалния свят. Отношението на хората и събитията на деня отразяват нашата вътрешна същност, показват грешките, над които трябва да работим. Може да се появи апатия, емоционална или физическа слабост. Бъдете предпазливи и благоразумни.

Новите дела са неудачни. Неблагоприятен ден за деловите хора и за бизнеса. Решението на финансовите въпроси да се отложи. Активните дела се допускат, но не са препоръчителни. Може да се занимавате с творческа работа.  Денят не подхожда за общуване, освен с най-близките хора. Ако тръгнете да изяснявате отношенията, рискувате още повече да се заплетат. Подходящо е за кратко пътуване и смяна на обстановката. 

Хороскоп за декември

Заболяванията възникнали в този ден, често са измамни и опасни. Лекува се не истинската болест, тъй като тя е скрита, замаскирана. Лечението трябва да се провежда внимателно, тъй като процеса може да бъде непредсказуем и е необходимо да се избере подходящото лекарства. Уязвими са бъбреците, бедрата и пикочен мехур, панкреас, ендокринна и пикочна система, кожата. Има тенденция към отравяне на кръвта, шлаките се отстраняват слабо. Не трябва да претоварвате бъбреците, трябва да пиете по-малко течности, да не ядете тежка храна. Особено внимателни трябва да бъдат диабетици и пациенти с панкреатит, да внимават при хранене. 

Секс не се препоръчва. Неподходящ ден за зачатие зачатие. Неудачен ден за бракосъчетание. Грижите за растения по-добре също да отложите. 

Следва 19 лунен ден от 19:29ч на 11 декември до 20:32ч на 12 декември

Слънчев календар – 26 слънчев ден – Добре е да сте облечени в нови дрехи. Избягвайте черни, сини и лилави тонове. Благоприятно е да се носят много бижута, камъни, пръстени. Жените трябва да се покажат в пълният си блясък, за да може мъжете да им се радват и възхищават. Трябва да бъдат красиви в този ден, а не небрежни и немарливи. 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
6632 0

Водещи новини