Отпуснете душата си и се отдайте се на радостта от битието

  • 10 декември 2022 06:11

  • 5075
  • 0
Отпуснете душата си и се отдайте се на радостта от битието
© Pixabay

Луната е в знак Рак, където ще остане до 22:10ч на 11 декември 

Луната изостря целия спектър от разнообразни емоции: от най-възвишените и животворни до крайно потиснатите и отрицателни. Повишена е чувствителността, ставаме по-емоционални, възприемчиви и раними. В същото време предразполага към капризи, претенции, неустойчиво настроение. Засилва се интуицията, ставаме по-възприемчиви към всичко, което ни обкръжава. Подходящо време за грижи за семейството, дома, за близките хора.

Уязвими части на тялото – стомах, гърди и дванадесетопръстника. Изостря се чувствителността към алкохол, наркотични вещества и силно действащи лекарства, затова трябва да се внимава.

Лунен календар:  продължава 17 лунен ден до 18:30ч

Този лунен ден е свързан с интуитивното познание, екстаза, преображението. Енергията е нужно да се направлява в творческото русло, да се разкрие душата чрез творчеството или чрез любовта. Луната освобождава хората от стеснения и комплекси, но нищо не трябва да стига до крайност - нито покаянието, нито освобождението. Трябва да има хармония, всичко хубаво да бъде в нужната мярка и на време. Всяка работа трябва да носи удоволствие. В този ден забравете за всичките си грижи. Не трябва да се напрягате, да нервничите. 

Седмичен хороскоп от 5 до 11 декември

Бъдете разкрепостени, отдайте се на радостта от битието. Днес трябва да се лее само любов. Отпуснете душата си. Повече се веселете и се смейте! Повече се движете - танцувайте! Правете това, което ви се прави. Разрешете на малкото дете вътре във вас да празнува. Благоприятен ден за контакти, за пътуване. Най-доброто време да си устроите малък семеен празник, да се съберете цялото семейство без повод и да се насладите на общуването. 

В този лунен ден е хубаво да се пие вино - най-добре червено. Не се препоръчва извършването на апаратни процедури: депилация, педикюр, маникюр поради риск от нараняване. Можете да подмладявате кожата си с разни процедури, маски. Опасност от инфекциозни заболявания. Те могат да започнат внезапно и да доведат до усложнения. Болестите на този ден имат ярко изявени симптоми, остра и дълга продължителност.

Сексът в 17-ти лунен ден всячески се приветства. Това трябва да е празник за любовта. Колкото повече, толкова по-добре. Спокойно можете да си организирате романтична среща. По време на интимността е важно да се освободите от собствените си емоции и да се насладите на момента. Най-добре е да осъществите своите сексуални желания с любимия човек, а не с първият срещнат. Удачен ден за всякакви покупки. Главното условие е да изпитвате радост и да сте в приповдигнато настроение, когато придобивате закупеното. 

Следва 18 лунен ден от 18:30ч на 10 декември до 19:29ч на 11 декември

Слънчев календар – 25 слънчев ден – Бъдете мили и състрадателни с околните. Може да помагате на нуждаещите се. Помирете се с неприятелите си. Денят става за изясняване на отношенията. Ден за даване и получаване на прошка. Подходящ е за молитви. Благоприятни са семейните събирания, както и всякаква работа и ремонти по жилището. Прекарайте повече време у дома, с децата, с животните.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
5075 0

Водещи новини