Всичко, което се случва в този ден е за по-добро

  • 05 декември 2022 06:00

  • 6516
  • 0
Всичко, което се случва в този ден е за по-добро
© Pixabay

Луната е в знак Телец до 22:50ч на 6 декември

Да останете сами не е добре, посещение при роднини или близки приятели ще донесе повече радост. Емоциите са повърхностни, въпреки че предизвикват бурни реакции. Много е полезно да се правят разходки пеша или с кола, кратки пътувания. Необходимо е  много чист въздух. Ако не можете да сте навън, по-често проветрявайте помещенията.

Добро време за комуникативните и мобилни хора. Може да се почувствате твърде емоционални и импулсивни, склонни към лекомислени и повърхностни постъпки и неочакваните решения. Много е важно да има самоконтрол. Рутинната работа е досадна.  Уязвими са плещите, ръцете, раменете, пръстите на ръцете, нервната система дробовете. От маникюр е добре да се откажете. Удачно време за провеждане на лечебни процедури с черния дроб, операции в областта на бедрото.

Лунен календар:  продължава 12 лунен ден до 15:13ч

Символи на деня - сърце, Чашата на Граала. Цветове на деня – различни нюанси на синьото – цвета на морските вълни, лазурно синьо, небесносиньо. Енергията на деня – пасивна и спокойна външно, активна вътрешно. Медитация – сърце.  Денят носи успех и късмет на този, който е способен да благодари на Висшите сили за благодатта, която му е била дарена.  Ден на спонтанността и непредсказуемостта. Не следвайте предначертаното, защото всичко може да се обърне наопаки. Приемете, че всичко, което се случва е за по-добро.

Ангелски хороскоп за декември

Денят предразполага към добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си. Проявата на любовта и съчувствие днес са необходимо условие за изпълнението на вашите желания. Благоприятно е за прояви на алтруизъм и милосърдие, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ. Отделете време за по-стари роднини, родители, навестете болни приятели. Благоприятно е да се посети църква. Молитвите отправени в този ден, ако са искрени, обезателно се сбъдват. Идеално време за уединение, духовни и молитвени практики, за обети за мълчание и медитации.

Крайно противопоказно е да се ядосвате и гневите. Не влизайте в спорове и избягвайте да се самосъжалявате, да плачете и да се жалвате. Може да заседнете в това състояние за дълго. Полезни са заниманията с йога и други източни практики. Не се претоварвайте с тежки тренировки, но можете да си направите лек масаж.

Следва 13 лунен ден от 15:13ч на 5 декември до 15:40ч на 6 декември

Вслушвайте се в съветите, които другите ви дават и можете да научите нещо от тях. Могат да изплуват някои стари проблеми, които не сте решили по-рано. Не отлагайте за по-късно това, което можете да направите сега.

Слънчев календар – 20 слънчев ден – На делата, които се започнат днес им е необходимо пълна отдаденост. Трябва всичко да се довежда до край. Може да се води борба за справедливост, но само по честен начин. Хубаво би било да се разплатите с дълговете. Благоприятно е да се пътува само на къси разстояния. Избягвайте празните разговори и загуба на време.

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
6516 0

Водещи новини