Ден за укрепване на партньорските и семейните отношения, за нови контакти

  • 03 декември 2022 05:58

  • 3314
  • 0
Ден за укрепване на партньорските и семейните отношения, за нови контакти
© pixabay

Луната е в знак Овен до 13:39ч на 4 декември

Характерно е за това време емоционално напрежение, импулсивност, нетърпение. Ставаме по-бързи и конфликтни. Затова се опитвайте да контролирате емоциите и не започвайте да изяснявате отношенията. Трудно се постигат компромиси. Действията са по-резки. Важните въпроси, които изискват търпение и внимание е по-добре да бъдат отложени.

Добре е да не се претоварвате физически през този период. Бъдете внимателни, пазете се от наранявания. Уязвима е главата, очите и мозъка. Често се появяват главоболия, зачестяват инсултите. Не се препоръчва никакво напрежение. Очите да не се напрягат и да се сведе до минимум работата с компютър, четенето и гледането на телевизия.

Лунен календар: продължава 10 лунен ден до 14:28ч

Потокът от жизнена енергия в човешкото тяло се засилва и може да започне да блика като фонтан. Намаляването на силата и лошото здраве днес показват, че нещо не е съвсем в ред с енергията. Най-вероятно това е причинено от заседнал начин на живот.

Тези сили трябва да бъдат насочени към укрепване на отношенията в семейството, към подобряване на дома. Това е семеен ден, добре е да прекарате времето със семейството и близките си. На този ден ще бъде много подходящо да си припомните традициите на вашето семейство, вашите предци. Благоприятно за развитие на партньорските отношения, за укрепване на връзките и създаване на контакти. Ден за получаване на нови източници на енергия, самозадълбочаване и включване на кармичната памет.

Следва 11 лунен ден от 14:28ч на 3 декември до 14:49ч на 4 декември

Един от най-силните енергийно дни. Космическата енергия е в състояние да събуди в човек скрити резерви и напълно да го преобрази. Всичко, което започнете сега, трябва да бъде доведено до край. Не се препоръчва пасивност, но и да се претоварвате е неуместно. Трябва да се внимава да не се  вършат лекомислени постъпки. Да не се предприемат рисковани дейности. Сега може да се започват само такива дела, които изискват пълна физическа и психическа отдаденост. Енергията в това лунно денонощие е не само активна, но и агресивна. Да се избягват разрушителните дейности. Пренасочете енергията си към конструктивни практически дела. Противоречивост и нееднозначност ще преобладават през деня. Всичко трябва да се прави с голямо внимание. Най-важното нещо сега е максималната концентрация върху духовната сфера.

Ако възникне болест в 11 лунен ден, това е сигнал, че не обичате достатъчно тялото си. Болестите в този период за мъжете са незначителни, а при жените могат да доведат до усложнения. Периодът е подходящ за активно физическо натоварване. 

Денят подхожда за романтика и интимност. Време за разкрепостяване на духа и разпускане, когато падат всички притеснения и задръжки. Не допускайте да се създаде напрежение в интимните ви отношения! Да се избягват спорове и скандали.

Слънчев календар – 18 слънчев ден – Днес настроението трябва да бъде празнично и весело, всичко да правите с лекота и усмивка на лице. Постарайте се да внесете в света повече хармония и радост. Доставяйте удоволствие както на себе си, така и на другите. Хубаво е да се смеете, да се радвате, да се веселите.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3314 0

Свързани новини

Водещи новини