Денят символизира рогът на изобилието, поради което всеки може да получи щедри дарове от Вселената

  • 24 ноември 2022 06:55

  • 10469
  • 0
Денят символизира рогът на изобилието, поради което всеки може да получи щедри дарове от Вселената
© Novini.bg/ Canva

Това е най-доброто време за учене и усвояване на нова информация. Луната в този знак носи емоционална стабилност, стремеж към премереност и ред, хората стават по-изпълнителни към препоръки и съблюдават режими, иска им се да дават съвети и да помагат на другите. Пробуждат се такива качества като щедрост, великодушие, решителност. 

Възможно е да възникне неудържимо желание да нарушите диетите и да си похапнете от душа каквото ви се прииска. Да се избягва мазна и тежка храна. Уязвима е кръвоносната система, черният дроб, а също сухожилията, ставните връзки, тазобедрените стави. Нежелателно е да се върви на дълги разстояния.

Магическо Новолуние в Стрелец

Лунен календар: 2 лунен ден от 08:03ч на 24 ноември до 09:21ч на 25 ноември

Символ на деня е рогът на изобилието. Към нас идва нова космическа енергия и трябва да се приеме всичко, което дарява щедрата Вселена. Всичко, което идва в този ден, ще бъде полезно и ще бъде важно при изпълнението на плановете, дори и да причини известен дискомфорт.

При решаването на важни въпроси се придържайте към традиционните решения и проверените методи. Гняв и раздразнение са абсолютно противопоказни да се изпитват в този лунен ден - това ще попречи на пречистването на плътното тяло и настройката на биокомпютъра. Енергийният център, който е свързан с втория лунен ден е некласически. Той се намира под носа, добре е да се концентрирате върху тази точка.

Ден, в който трябва да определите кое е полезно и кое вредно за вас в живота. Формулирайте си мислено намерението, че ще определите за себе си какво е полезно и вредно. Разположете се удобно и поставете лявата си ръка върху стомаха. Помислете какво ви интересува, какво ви харесва. Може да мислите за всичко – за работата си, за човек, за храна. Това е един вид тест. Спокойната реакция на стомаха в отговор на вашите мисли показва ползата за това, което мислите. Ако усетите, че се разбунтува, започне да къркори или ви се повдига, значи това нещо не е полезно за вас. 

Ако някой има склонност към алчност, скъперничество, то в този лунен ден може да се прояви това качество. Не давайте воля на този порок, а обратното, опитайте се да проявите щедрост. Дайте на някого (може и на себе си) подарък, раздайте ненужните неща - всичко ще ви се отплати и ще се върне пълно при вас. Но има едно условие: Не бива да съжалявате за това, което давате. 

Нови дела да не се започват. Изключение: много е добре да се започне цикъл от физически упражнения или курс в ново обучение. Информацията, която получавате днес, ще бъде важна за целия месец. Желателно е да се избягват конфликти и бурни изблици на емоции. Да не се пропилява този ден. Вземете ситуациите в свои ръце и следвайте късмета си. Добре е да бъдете великодушни, милосърдни, щедри. Общувайте с приятни на сърцето ви хора, посещавайте културни мероприятия. Ако чувствате неприязън към някого, това е предупреждение, че трябва да се освободите от този човек.

Не бива да ядете каквото ви попадне, но и не се отказвайте от това, което ви се иска. Диетата има благоприятен ефект. Може да се подстригвате. 

Слънчев календар – 9 слънчев ден – Не се страхувайте да поемете отговорности. Постарайте се да не натоварвате другите със своите проблеми. Дългосрочни покупки не се препоръчват. Купувайте само това, което ще ви трябва скоро и е наложително.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
10469 0

Свързани новини

Водещи новини