Седмичен хороскоп от 20 до 27 ноември

  • 21 ноември 2022 09:24

  • 13236
  • 0
Седмичен хороскоп от 20 до 27 ноември
© Pixabay

Астро-аспекти

На 21 ноември Слънцето в тригон с Юпитер

На 22 ноември Меркурий в съвпад с Венера

На 22 ноември Слънцето преминава в Стрелец

На 23 ноември Юпитер излиза от ретроградност

На 24 ноември Новолуние в Стрелец

Луната през седмицата се движи през знаците – Везни, Скорпион, Стрелец и Козирог

Благоприятни дни за подстригване по лунен ден –21, 23, 24, 25, 27 (след 11:30ч) ноември

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 21, 24, 25, 26, 27 ноември

„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

21.11. 13:15 - 21.11. 19:17
23.11. 20:17 - 23.11. 22:17
25.11. 21:23 - 25.11. 23:19
27.11. 22:12 - 28.11. 00:08

Овен – Заемете се с разширяване на дейностите си, предстои ви добър период, от чиито резултати ще останете изключително доволни. Ще имате добра комуникация със сътрудници и колеги. През тази седмица трябва да прекарвате повече време предимно с любимите си хора. Също така не забравяйте приятелите и семейството си, които имат нужда да усещат близостта ви по-често. Ако отворите сърцето си, нещата ще започнат да се променят към по-добро. Идва край на трудна ситуация в емоционалната сфера.

Благоприятни дни – 24, 25

Бъдете внимателни – 26, 27

Телец – През следващите дни е възможно да има напрегнати моменти и да изпитате лошо настроение, както и липса на енергия. Ще трябва да се сбогувате с нещо, което ви е било близо, но не се отчайвайте. Не губете позитивното си настроение поради това. Тази седмица ще изпитвате желание да имате повече време само за себе си. Особено в края на седмицата трябва да се съсредоточите върху благосъстоянието си и да се посветите на релакс. Венера ще повлияе и на емоциите ви, затова внимавайте в общуването с близките си.

Благоприятни дни – 26, 27

Бъдете внимателни – 22, 23

Близнаци – Тази седмица няма да ви липсва мотивация. Можете дори да създадете планове за бъдещето, които да следвате. Ще можете да използвате своя чар и интелигентност, за да популяризирате това, което искате да изведете на ново ниво в работата. Енергията на любовта витае над вас. Уловете вибрациите, които планетата Венера внася във връзката ви и отворете сърцето си за нови възможности. През този период ще трябва да ограничите желанията си за сладкиши, за да не натоварвате организма си. Може да имате проблеми с дихателните органи.

Благоприятни дни – 21

Бъдете внимателни – 24, 25

Рак – Не оставяте нищо на случайността. Вие сте мотивирани и динамични. В крайна сметка отношенията с другите не са толкова сложни, точно обратното, полагате усилия.  Ще бъдете по-отворени към тях, ще ги изслушвате и ще бъдете по-толерантни, което ще е от полза за вашите взаимоотношения. Здравето като цяло е добро, но ще имате на моменти песимистично мислене. Подчертани са стресът и раздразнителността поради умора и недоспиване. Дихателните пътища и сърдечно-съдовата система са изложени на риск, така че внимавайте.

Благоприятни дни – 22, 23

Бъдете внимателни – 26, 27

Лъв – Не вземайте пари назаем от подозрителна компания. Ако наистина имате нужда от пари, свържете се с банката или с членове на семейството. Ако се чувствате изтощени по време на работа, веднага трябва да намалите темпото. Здравето ще се нуждае от вашата инициатива, за да го подобрите наистина. Не можете да се адаптирате към всеки, но трябва заради интересите си, да премълчавате някои неща, да се съгласявате с някои условия. В любовен план сте готови да постигнете компромис с партньора си. Ще се опитате да се синхронизирате по всички въпроси и хармонията и любовта ще се върнат във вашите отношения.

Благоприятни дни – 21, 24, 25

Бъдете внимателни – 22, 23

Дева – Тази седмица ще има положително влияние върху бъдещето ви. Някои от вашите планове и идеи са наистина много смели. Звездите ще подкрепят вашите решения. Въпреки че сте по-заети с други отговорности, здравето е изключително важно за вас сега. Почивайте повече и избягвайте стреса. Стимулирано е въображението ви и нуждата ви от разширяване на кръгозора. Ще ви е трудно да се задоволите с всичко, което е по малко. Ще се стремите да придадете повече смисъл на живота си.

Благоприятни дни – 22, 23, 26, 27

Бъдете внимателни – 24, 25

Везни – Планетарната обстановка ви позволява да реализирате амбициите си. Какъвто и да е вашият професионален сектор, вие искате да надхвърлите границите си и да изследвате области, които ви позволяват да задълбочите знанията си и да обогатите уменията си. През по-голямата част от седмицата ще сте в приятно настроение, без напрежение и в добри отношения както с партньора, така и с обкръжението. Трябва да бъдете по-внимателни, защото Вселената ще започне да ви изпраща знаци, показващи дали жизненият ви път е избран правилно или неправилно.

Благоприятни дни – 24, 25

Бъдете внимателни – 26, 27

Скорпион – През тази седмица ще се съсредоточите върху решаването на финансови проблеми и уреждането на семейните задължения. Ще можете да решите всичко във ваша полза, ако сте добре организирани и ако се придържате към плановете си. Не се отказвайте от това, което искате и полагайте всички усилия да постигнете това, което сте си поставили за цел. Вярвайте в себе си и усилията ви ще бъдат възнаградени. Старайте се да бъдете реалисти и внимателни, за да избегнете възможни грешки.

Благоприятни дни – 26, 27

Бъдете внимателни – 22, 23

Стрелец – През седмицата нещата ще вървят чудесно, когато става въпрос за работата ви, което ще ви зареди с добро настроение и ще повиши самочувствието и увереността ви. Опитайте се да направите някои промени, които може да отговарят на вашите нужди. Възползвайте се от всяка възможност, която имате, за да продължите напред и да напреднете в кариерата си. Финансите ви са стабилни в момента, но не се отпускайте. Повече дисциплина и добро планиране няма да ви навредят.

Благоприятни дни – 21

Бъдете внимателни – 24, 25

Козирог – Можете да имате проблеми с общуването през тази седмица. Опитайте се да се дистанцирате малко от някои хора на работа и не се доверявайте твърде много на всеки. Някои колеги, с които работите, не искат да успеете, защото ви смятат за конкуренти или ви имат зъб. Бъдете умни и внимателни. Вие сте на прага на промяна, която ще сложи край на една фаза от живота ви. Не очаквайте бързи промени, защото трансформацията ще отнеме време. Звездите обещават приятни запознанства на онези, чиито сърца все още са свободни.

Благоприятни дни – 22, 23

Бъдете внимателни – 26, 27

Водолей – Тази седмица ще ви донесе много оптимизъм и позитивно настроение. Най-накрая ще можете да направите планове, които биха могли да ви приближат към постигне на целите си. Мнозина ще се нуждаят от спешна защита на биополето си, тъй като някои планетни аспекти могат да провокират вълна от негативизъм в общуването с непознати. Трябва да бъдете предпазливи и внимателни във всички области на живота. Влюбени, които наскоро са се карали за дреболии, ще постигнат взаимно разбиране.

Благоприятни дни – 21, 24, 25

Бъдете внимателни – 22, 23

Риби – Седмицата няма да бъде лека, но ще донесе много положителни емоции. Съберете кураж, за да се справите с изпитанията на живота и възможните изкушения. Вие сте проницателни и практични, действате в живота много по-логично от другите, реакцията ви е по-бърза. Перфектно координирате духа и тялото. Ако сте пресекли скоро пътя на някого, бъдете по-внимателни, защото засегнатите лица няма скоро да напуснат живота ви. Оглеждайте се в двете посоки и не предприемайте излишни рискове. Скоро ще се появи таен обожател.

Благоприятни дни – 22, 23, 26, 27

Бъдете внимателни – 24, 25

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
13236 0

Свързани новини

Водещи новини