Денят е щастлив и успешен за тези, които вършат добри дела

  • 21 ноември 2022 06:17

  • 4988
  • 0
Денят е щастлив и успешен за тези, които вършат добри дела
© Pixabay

Луната е в знак Везни до 19:17ч

Време за проявление на добронамереност, любов, чувство за баланс, хармония и справедливост, дипломация. Повишава се чувствителността към проявите на грубост, нетактичност и всякаква дисхармония. Хората сега са по-миролюбиви, подсъзнателно избягват спорове и конфликти, но са склонни да проявяват нерешителност, колебания и съмнения. Нараства желанието за похапване на сладко, така че контролирайте количеството.

Уязвими органи са бъбреците, надбъбречните жлези, далак, пикочен мехур, матката и яйчниците. Не се препоръчва оперативна намеса.

Луната е на празен ход от 13:15ч до 19:17ч.

В това време да не се започват нови и важни дела, не се препоръчва да подписвате договори, да купувате битова техника, автомобил, недвижим имот. Подходящо за обичайните неща, за рутинна работа и за почивка.

В 19:17ч Луната преминава в знак Скорпион.

Лунен календар:  27 лунен ден от 04:13ч на 21 ноември до 05:26ч на 22 ноември

Този лунен ден е особено щастлив и успешен за тези, които вършат добри дела. Всички нововъведения и амбициозни планове лесно се осъществяват. Възможно е да се получат придобивки от по-рано сключени договори и сделки. По принцип може да се каже, че 27 лунен ден е добър за всяка работа.

Добре се съчетават разума и интуицията. Хубав ден за общуване с хора от по-старото поколение - родители, баби, дядовци, други роднини. Те могат да ви научат на много неща, могат да ви предложат варианти за решаване на проблемите ви. В този лунен ден получаваме практическа житейска мъдрост и възможност да погледнем по нов начин на старите проблеми. Така че, ако възрастен човек поиска да ви каже нещо, не го отблъсквайте, изслушайте го и му благодарете.

За да бъде 27 лунен ден успешен, трябва да поддържате духа си в леко и радостно състояние, като се избягва всяко напрежение и вълнения. Можете спокойно да посетите данъчната инспекция и държавна администрация. Навсякъде ще имате "зелена светлина". Днес не е подходящо за битова работа и домашни задължения, може спокойно да ги прескочите.

Двадесет и седмия лунен ден е много подходящ за срещи. Повечето хора ще се намират в романтично състояние на духа. Позволете на душата си да си почине, избягвайте всякакви скандали и изясняване на отношения. Това е идеалното време за помирение след караници и конфликти.

Не пропускайте възможността да разширите знанията си и не забравяйте да отделите време за обучение и самостоятелно развитие. Добре е да прекарате време в молитва, медитация, да се посветите на самоусъвършенстване, на духовно търсене и придобиване на Божественото знание. Болестите започнали в този ден не са опасни. Коленете са уязвими и е добре да се лекуват. Всяка химия сега е противопоказна. Излишното пиене на лекарства да се избягва. Най-доброто лечение сега е народната медицина и хомеопатията. Ако не е наложително, отложете ходенето до болница и прегледи на рентген.

Много е важно в основата на секса да стои любовта, близостта, приятелските отношения, а не само чистата физиология. Идеално време за зачатие.

Не се препоръчва да се купуват нови неща.

Добре за подстрижка. Подходящо е за всички, които се грижат за външния си вид и искат да направят впечатление. Това ще засили вашето обаяние и постигане на успех пред околните. Но при намаляваща Луна, косите растат по-бавно.

Слънчев календар – 6 слънчев ден – Старайте се да направите нещо приятно за другите: изричането на искрени комплименти е най-малкото, което можете да сторите. Обезателно отделете време на своите деца. Ако обърнете внимание на дете в този ден, направите нещо хубаво за него и го зарадвате, целия месец ще ви съпровожда щастието. Необходимо е да действате според емоциите си – сърцето най-вярно ще ви подскаже какво да направите.

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4988 0

Свързани новини

Водещи новини